elo. Mianowicie tak, moja stała obecnosc na serwerze dobiegła końca, lecz nie ukrywam ze od czasu do czasu moze będe odwiedzał japko. Na forum będe pewnie więcej aktywny. Mam nadzieje że powód jest jasny, zaniedbywanie serwera to wystarczający dowód. Chciałbym wyróżnic kilka osób, tylko że nie chce mi sie pisac. to tyle, taktyczne woah do obserwowania serwera, forum i posta acha. WYRÓŻNIANE OSOBY - RoyalSteve ItzExplodd Xx_Naruto_xX Jeżeli chcesz byc wpisany, napisz.
"Skiny są, i będą gwoździem do trumny tego serwera" ~~ Ja 2k18 To było jasne do przewidzenia, że przez zaniedbanie, serwer zacznie się sypać. I nie mówię tego dlatego, że ty odchodzisz ale dlatego, iż więcej osób postanowiło o tym. Co do pożegnania, byłeś dobrym kompanem. Niech Ci się wiedzie, dobrej zony etc. Polecam allegrowicza o/ <Mnie oczywiście nie wymieniłeś :v> lol. Farewell.
Cóż, mimo, że się trochę nie dogadywaliśmy w pewnych kwestiach, szkoda, że odchodzisz. Cały czas będę Ciebie miała w serduszku i Twoje łamania Netykiety i moje poprawianie Ciebie, hue. W każdym bądź razie byłeś pewnym siebie i tego co robisz człowiekiem, szczerym [czasem za bardzo ], co bardzo cenie w ludziach. Szczerość to podstawa w budowaniu lepszych relacji. Jesteś bardzo fajny Panie zmywak i nadal będę miała nadzieję, że kiedyś tu wrócisz. Pozdrowionka, trzymaj się!
Co do tego dodam tylko ten cytat - "Tą drogą, którą człowiek chcę iść, to tą należy go prowadzić." exploding_tnt111 aka ItzPlatinum aka Pixed fam Pixling out.