1. Nick w grze: Crytal 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Skyraf 3. Serwer: OpenCreative 4. Przybliżona data: 10.02.2018r. 5. Opis wykroczenia: Natarczywa reklama 6. Dowody: https://imgur.com/a/bxkfi
W sumie może i masz rację. Można sprawdzić po IP czy doszło do włamania poza Twoim IP i będzie po sprawie .
Zdziwiła mnie ta sytuacja, i nie wierze ze koleś który zrobił podanie i 80% miał na tak takie coś by zrobił... Po Pierwsze Cos mi tu nie pasuje. Widać na ss że ta osoba spamuje tak jak by chciala własnie by dostał bana czy cus. Dwa Tak jak mówiłem po co miałby to zrobic? Jak miał 80% że dostanie Pomocnika? Przejdźmy do punktu który mówi że MOŻE byc to skyraf (jest tylko jeden) Skyraf mógłby zrobic to i dostac na tym serwie nwm np Admina i potem udawać że to włam (choć to nie wierze)
Powiedz mi, jakis noname który robi sobie erpe od czasu do czasu, teraz oskarzony o reklame, nawet nie widzialem by pomagał, na podaniu ludzie tez tak twierdza miałby dostac pomocnika? albo te twoje 80%? prosze cie XD
1.Policz sobie ile osób jest na tak a ile na nie (w podaniu). 2.Jeżeli ta reklama nie była włamaniem to się z tobą zgadzam... 3. Grasz na open czy survi? Na openie widzialem ze pomagał...
grałem na open, osoba w ogóle nie pomagała, w dodatku widac że ma dużo kolegów bo wszystkie nicki jakie tam widzialem to jego znajomi poza dwoma, więc jakby oceniały to osoby nie znające go to sądze że byłoby zupełnie inaczej.
To jest skarga, a nie wasze PW. Odnośnie tematu, chyba znowu zapominacie o tym, jak działa regulamin. Pierwszy zrzut ekranu z zawartością oczywistą i drugi, o którego zawartości chyba już nie każdy pamięta. Włam czy nie włam, kara dotyczy konta, z którego została wysłana. Ban i tyle.
W sumie to taka troche reklama, bo można łatwo IP odczytać ;P Ale w sumie to naruszenie regulaminu. Reklama to reklama
Myślę, że moi przedmówcy dokładnie wyjaśnili, dlaczego ban się należy. Użytkownik został zbanowany na 21 dni. Dzięki za zgłoszenie! Przypominam Ci jednak ponownie o obowiązku widoczności daty w dowodach.