Imię: Maciej Dokładny nick w grze: _KurdePlay_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najbardziej lubie serwer OpenCreative tak wiec najwiecej na nim przebywam. Data urodzenia: 13.02.2000 (wiem, że niektórych to zdziwi, ale to moja prawdziwa data urodzenia) Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Jedyne co z tego pamietam to to, że zaczynałem gre na wersji 1.4.7, bodajżem był to 2014 rok. Jak sie myle przepraszam, ale takie rzeczy nie tak łatwo zapamietać. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gdzieś w okolicy kwietnia ubiegłego roku. Nie wchodziłem wtedy tak czesto jak teraz. Jednak wtedy konto _KurdePlay_ należało do mojej siostry. Potem mi je oddała (gdzieś w grudniu) i teraz tu gram. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie byłem karany nigdzie (Tak wiem założyłem konto dzisiaj na forum, ale wcześniej miałem i chyba je usunieto) Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie posiadam. Ranga ,,Gracz'' mi wystarczy. (oczywiście moge mieć też Pomocnika lub wyżej, na co licze) Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zmieniłbym zachowanie graczy, miedzy innymi ograniczyłbym spam, ponieważ na Creative nie wchodzi administracja (przynajmniej gdy ja gram) to jest ogromny spam wiadomości na chacie. Wstawiłbym też ten upragniony przez graczy przycisk Losowej Teleportacji na świecie Otwartym. Byłoby to bardzo pomocne. (gdybym awansował oczywiście) Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma dostep do komend: - /kick (nick) (powód) - wyrzuca gracza np. za netykiete - /tempmute (nick) (czas) (powód) - (jak zła kombinacja przepraszam, ale zawsze wiedziałem o /mute) wycisza gracza na określony czas np. za spamowanie na chacie. - /unmute (nick) 'odcisza' gracza Pomocnik ma obowiązek do: - Pomagania graczom - Zgłaszania usterek do Administracji Wyższej - Czestego udzielania sie na chacie - Zbierania dowodów na ukaranie niegrzecznego użytkownika - Pomagać Administracji Wyższej (np. moderatorom) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ pomagam, jestem miły i jestem jedną z nielicznych osób, (w tym jednym z 2 chłopaków) która nie pali i nie pije. Gram na CraftApple tylko 3-4 miesiace, ale już zdążyłem zapoznać sie z regulaminem serwera itp. Na Creative wchodzi prawdopodobnie najmniej razy administracja, jednak ja wchodze i bede wchodził codziennie. Jak nawet mnie nie bedzie przez jakiś okres czasu, to przed tym zawiadomie oczywiście właścicieli CraftApple. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Aktualnie nie ma jakiś dużych konfliktów. Pamietam jednak ten cały konflikt z 'bobasami'. Wcześniej moja siostra w tym uczestniczyła i ona bardzo tego teraz żałuje. Jednak gdyby powstałby jakiś duży konflikt to bym ukarał osobe, która rozpoczeła ten konflikt, uniewinniłbym osoby, na które napadają inne (kiedyś: bobasy). Oczywiście nie jakoś super surowo (zablokowanie IP itd), myśle, że dla takiej osoby ban na 5-4 tygodni by wystarczył (oczywiście jakby ta osoba wchodziła na multikontach i dalej wywoływała szum, to na 100% zgłosiłbym to na forum i oczekiwał, aby osoba dostała bana IP). Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam Wiem, że w moim wieku, sie sprzeciwia, ale ja taki nie jestem i mam nadzieje, że bede musiał być miły i pomocny przez bardzo długi czas. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. No wiec, mam na imie Maciek i za 2 dni kończe 18 lat. Wiem, wiem, że sprawy własne itd, ale mnie to zbytnio nie obchodzi. Mam plany studiować informatyke. Minecraft to jedna z moich ulubionych gier, dlatego też najczesciej w nia gram. Nie jestem jakiś super dobry w nauce, mam czwórki, rzadko piątki. Takie oceny mi wystarczają, jednak z informatyki mam 6, dlatego że rozumiem na czym polega programowanie itp. Moją najważniejszą radą dla innych jest to, żeby być coraz lepszym, ale sie nie wywyższać. Czasami kłoce sie z siostra i rzadziej z bratem, ale to drobne sprzeczki, po których po 20 minutach: Maciek chodź, pobudujmy z lego / albo / Maciek chodź pomożesz mi z tym zadaniem. (siostra ma 10 lat a brat 15). Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W tej grze podoba mi sie to, że można wykazać sie kreatywnością, fantazją i rozwijać talent budowania domów w Minecraft. Mógłbym wymienić jeszcze kilkanaście rzeczy, ale myśle, że te są najważniejsze i najfajniejsze. Określ swoją dyspozycyjność: Moge wejść tu na serwer nawet o północy na rządanie Administracji =). Poza tym łatwo zdobywam przyjaciół, nawet IF (InternetFriend). Umotywowanie podania: Gdybym miał ocenić to podanie, to jak każdy by to zrobił, to bym dał sobie pomocnika. Myśle, że na to zasługuje.
nie widziałem jeszcze nie widzę tu ile czasu dziennie przebywasz czyli na siłę będziesz musiał być miły ? rozumiem gorsze dni ale żeby być niemiłym dla każdego i być miłym na siłę ? -Dołączyłeś dzisiaj [ słaba aktywność forum ] +Podanie ładnie rozpisane +Ogarnięty Moja ocena to Neutral
Przeczytaj 4-8 wyrazów wcześniej. Chodzi mi o to, że chciałbym, abym pozostał miły i pomocny do końca mojego życia.
Czysty, głupi RoyalSteve, on też na początku gry robi podanie, a co do twojej gry na CA, to jest dziwne. Dzisiaj założyłeś konto na forum... a powiedz mi kolego, jaki wcześniej miałeś nick?
Przeczytałeś podanie czy tylko komentarze? Pisze po raz setny: Nie jestem żadnym Royal Stevem. Miałem wcześniej nick maciusmacius140, ale nie mam już go, teraz mam _KurdePlay_ . Poza tym miło jest tak kogoś obrażać na forum? To tak samo jakbyś był właścicielem serwera, a ktoś by powiedział, że ten właściciel jest inny tylko ukradziono mu konto. I jakby co, nie gralem na moim poprzednim koncie na craftapple.
Jakbyś chciał wiedzieć ja swoje pierwsze podanie napisałem miesiąc po tym jak zacząłem grać i byłem na forum bo obie rzeczy mają start w tą samą datę
Pierwszy raz widzę w grze, na forum zarówno jak nick Kurde Play jak i maciusmacius140. Pierwszy dzień na forum, w grze ani razu cię nie widziałem. Estetyka podania na poziomie. Na nie. Ps. Ban jak znalazł.
Kurde Play edytuj posty kiedyś sam nabijałem, ale no już wiem że to pogarsza sprawę częściowo. Dobra zaczynam już oceniać twoje podanie A około godzin można było by mi powiedzieć? Ciężko mi zobaczyć jak pomagasz, ale pamiętajmy że na OCV gra mało osób. Ok napisałem to co uważałem za słuszne, a teraz przejdę do Plusów i Minusów Plusy: -Podanie estetyczne,czytelne. Minusy: -Forum (Lecz mogę to zrozumieć bo założyłeś nowe konto) Ja jestem na Neutral. Dla mnie powinieneś poczekać jeszcze ten miesiąc i dać się poznań na nowo graczom, ponieważ Cię prawie nikt nie pamięta i nie kojarzy żebyś pomagał. Życzę powodzenia za miesiąc. -Pozdrawiam Skyraf
Wady: 1.Nie jesteś aktywny na forum. 2 - To że zapoznałeś się z regulaminem serwera jest kłamstwem świadczy o tym poniższe zdanie: 3.Podanie napisane byle jak. 4. - Po pierwsze nie na temat a po drugie na razie nie zasługujesz na rangę pomocnik, choć akurat w tej sprawie ostateczną ocenę zostawię administracji. Jestem na NIE
Gracz, który klnie, wyzywa, itd. nie ma szans na zostanie Pomocnikiem. No chyba, że się poprawi, ale to wymaga czasu. Jestem na nie. #krótko #zwięźle #na_temat