Dokładny nick w grze: VicxuSeK Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 6-9 godzin dziennie, dłużej nocą. Ile masz lat: Mam 15 lat. Jak długo grasz w minecraft: 3 lata. Jak długo grasz na serwerze craftapple: Około trzech tygodni. Kto jest adminem: Administratorem jest XInfiniterX. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nigdy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie, nigdzie. Dlatego też chciałbym się odnaleźć w tej roli na tym serwerze. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Jest to /kick nick <powod> Dlaczego ty: Ponieważ, grając przez te parę tygodni na tym serwerze uświadomiłem sobie, że granie nie daję mi takiej satysfakcji jak walka na czacie z chamstwem i bluźnierstwem. Myślę, że świetnie bym się odnalazł w moich obowiązkach. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem wysoki, mam niebieskie oczy i lubię grać w gry komputerowe. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak. Zauważyłem, że podczas jazdy konno można przenikać przez drzwi. Czy czytałeś/aś regulamin: Dwukrotnie i dokładnie. Gdzie jest regulamin: Regulamin znajduję się w dziale "Regulaminy". Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Oczywiście, że czytałem. Gdzie jest podstrona ekipa: Znajduję się w dziale "Rekrutacja i ekipa" Jakie obowiązki ma CzatModerator: CzatModerator powinien utrzymywać porządek na czacie, przywołując graczy do porządku i w razie czego zgłaszać usterki do Administracji.
Podanie ładne, może jestem niewidoma, aczkolwiek nie zauważyłam żadnego błędu. Grasz dopiero 3 tygodnie, i już kandydujesz w rekrutacji na ChatModeratora? Sądzę, iż po tak krótkotrwałym stażu na serwerze, pretendacja jest zbyt wczesna. Zapewne nie zapoznałeś się z szeregiem komend, które powinien znać każdy gracz. CM ma obowiązek je znać w celu niesienia pomocy, oraz rozprzestrzeniania ich wśród nowych przypływach niedoświadczonych użytkowników. Poza tym rzadko ciebie widuję na serwerze. Definitywnie jestem na Nie.
Widzę Cię nocami, to jest duży plus, bo mało administracji wtedy przybywa. Moim zdaniem mógłbyś się nadać, jestem na Tak.