Serwus czemu usuwacie napiszcie tutaj argument WĄTEK NAPISANY W CELACH HUMORYSTYCZNYCH MIEJ DO NIEGO ODPOWIEDNIE PODEJŚCIE Imię: Spadający Orzeł aka Rozdupiel. Dokładny nick w grze: To moje osobiste pytanie, ale 6 stycznia dokonałem aborcji. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Nie chce mi się u was siedzieć bo kiedy widzę ortografię niektórych użytkowników dostaję rozwolnienia. Data urodzenia: Powiem jak dostanę alimenty i kolację. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Czuję że muszę wziąć leki na prostatę z/w. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Oddalam to pytanie. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak dostałem bana bo nie dostałem obiadu i za karę kickałem ludzi którzy tego chcieli. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: To teraz ja wam zadam pytanie na co idzie hajs z serwera? Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym, żeby nie upadał i go ogarnięto ale po co to i na co to. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Komendy: /deop <nick administratora oraz /give <nick> 175:7 co wydupi serwera na planetę faktów. Obowiązki: Nie wiem bo spałem. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Tych niektórych gówniarzy na survivalu trzeba wyeksmitować, gatunek osób które specjalne kaleczą swoją ortografię powinno się wykorzystywać do prac społecznych żeby stanowiły użytek. Polemizowałbym nad odpowiednimi metodami wychowawczymi dla... o nie jestem głodny znowu z/w W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Dyscyplinarka i kazania o tym jacy są głupi kłócąc się ze sobą, a nie z innymi. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Wywnioskuj na podstawie tego tekstu: Japonia: Lejemy sobie whisky po gębach i nagle słyszymy dźwięki moździerzy. Samoloty swobodnie przelatywały bo przypomnieliśmy dopiero teraz o zamontowaniu pocisków rakietowych ziemia–powietrze. No cóż kompletnie naje**** wzięliśmy swoje AK-47 i rozwalaliśmy ruskich. Widziałem jak mój najlepszy przyjaciel Honda Odupe upada i umiera na polu bitwy. Kompletnie wkur****y zmarnowałem 12 naboi na rozczłonkowaniu Siergeja Hardbass. Usłyszałem od niego 'kce wódke i kce' i zmarł. Nagle usłyszeliśmy niezidentyfikowane dźwięki z ruskich whatthegównien. Krzyknąłem ile sił w gardle 'Spie******* do bunkra!' Nadal pijani biegliśmy do bunkra, niektórzy chwiali się, inni upadali i ginęli od strzałów. Schowani w bunkrze polemizowaliśmy na temat co będzie dalej i czy przeżyjemy. Inni zaczęli się kłócić o to co i jak było z nami na wojnie i naglę powiedziałem 'Spokój. Nie możemy się kłócić w tym czasie' i wyjąłem jakieś gówno. Wpisałem następująco: /set ziemia t: plaska /kill id:457 (ruscy) /won japan_exe Szczać mi się chcę koniec pierdo***** robota czeka. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Ktoś kiedyś powiedział o mnie w taki sposób nie wiem czy był pijany. To jest Wojciech Walerian Suchodolski szambelan Stanisława Augusta Poniatowskiego w swojej 3 postaci po powtórnym zmartwychwstaniu. W pierwszej postaci był szambelanem, w drugiej postaci był majorem w bombasie oraz kosmonautą. A jako że ma moce nam zwykłym ludziom nie znane to potrafił polecieć w kosmos sam, pofrunął pod księżyc i wylądował na ukrywanej przez NASA planecie, domyślam się że o nazwie Orbit. Na tej planecie jest wymarzony, wspaniały, rajski świat, na którym nie ma smutków ludzie się cieszą życiem i nie ma wojen oraz jest dobre rżnięcie. Po tym major stwierdził że czas wracać na ziemie i powiedzieć o tym lepszym świecie. Nauczony prze mieszkańców planety Orbit po prostu skoczył na ziemie. Podczas lotu widział że ziemia nie jest płaska i że się kręci na jakiejś ości, była ona olbrzymia (stąd nawiązanie do ości słonia) ale nie była ona w całości okrągłą tylko była pół okrągła (tu zapewne chodzi o półkole. Po dwóch sekundach wylądował na istocie która była żubrem, nie był to zwykły żubr, był to żubr zmieszany z misiem polarnym mówiący głosem ludzkim, stąd też nazwa "żuber". On głosem ludzkim odpowiedział mu prawdę o której nikt z nas nie wie. Major wyjawił tylko część tego co przekazał żuber czyli to że ziemia jest półokrągła, ale domyślam się że przekazał mu dużo więcej informacji. Po tym major przemienił się w 3 swoją postać, postać ludzką w której zdradza szyfrem prawdę o wszechświecie, ale jako że ludzie są nie wierni to nigdy nie poznają prawdy o pięknym, otaczającym nas kosmosie. Z filmu można też wywnioskować że Mikołaj Kopernik również ujawniał się po kilkoma postaciami, jedną z nich jest orbit. Zastanawia mnie tylko kim w tym wszystkim ma być Kononowicz, jakie on ma zadanie w historii Majora. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Rakowa społeczność z którą można pisać o tym co się jadło na śniadanie, jakimi ezami są niektóre ciołki co w 4/3 klepią się jak w 2/2, wyku****** dramy innych ludzi którzy uważają się za wyższość w społeczeństwie jakiegoś serwera Określ swoją dyspozycyjność: *wpisuje: Określ swoją dyspozycyjność najśmieszniejsze odpowiedzi* Umotywowanie podania: A tak na serio to wiem że klikniesz w głupka śmiało nie wstydź się a jak chcesz to kliknij w coś innego he