MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Crytal

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Crytal, 12 Luty 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Imię: Agata

Dokładny nick w grze: Crytal

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze potrafię przebywać w wolne dni, tzn. weekendy od ok. 10 do godziny 23 nawet, w święta oczywiście spędzam czas z rodziną, aczkolwiek bywam również na serwerze CraftApple w święta, gdyż święta to wyjątkowy czas, gdzie powinniśmy wszyscy razem spędzać czas. Niezależnie, czy to rodzeństwo, czy też rodzice bądź znajomi/przyjaciele, powinniśmy się wspierać w wyjątkowych dla Nas chwilach, i w tych gorszych i w tych złych.

Data urodzenia: 09.09.2002r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    Hm, w grę Minecraft zaczęłam grać bodajże w roku 2012. Wersja o ile się nie mylę, była to 1.4.6.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CraftApple zaczęłam Grę w roku 2014, oczywiście na innych kontach. Jedyne, które pamiętam, to była monie321.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Bez bicia, przyznaję się. Byłam karana za reklamę, podszywanie się pod Szanownego VAdmina - Zielonego, oraz obrazę. Przejrzałam na oczy i wiem, iż to było bardzo, ale to bardzo głupie i żałosne. Więcej takich sytuacji nie będzie.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Owszem, posiadam rangę PREMIUM na 100 dni.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Tu mogę się rozpisać, mam mnóstwo pomysłów. Chciałabym, aby zapanowała na serwerze ład i harmonia, aczkolwiek wiadomo, że nigdy nie będzie idealnie, bądźmy szczerzy. Każdy jest, jaki jest. Chciałabym, aby w Pluginie na skiny, jak będzie zaktualizowany - zostaną zablokowane skiny - O**, Wer*****, Ad*** oraz Rob**. Chciałabym również, aby /losowytp, w postaci najlepiej komendy został wprowadzony na OpenCreative.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Uprawnienia:

/tempmute Crytal 2d reklama - Tymczasowe zaszycie ust.

/unmute Crytal - zdejmuje karę zaszytych ust.

/kick Crytal Netykieta - wyrzucenie Gracza z serwera.

Obowiązki:

Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu.

Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora.

Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend.

Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum.

Zbierać dowody podczas Karania.

Być dyspozycyjnym.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać Pomocnikiem, ponieważ często jestem świadkiem, jak Gracze łamią Netykietę, spamują na chacie, reklamują, a same pisanie "Słowa", czy też "Nie spam" nic nie dają. Bywam często na serwerze, codziennie, więc czemu by nie pomóc serwerowi powstać z popiołów, tak jak feniks. Pomagam Graczom bez rangi Pomocnik. Pomocnik to również odpowiedzialność.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku porozmawiam z obiema stronami oraz po całym problemie wydedukuję, kto był prowodyrem konfliktu. Opowiem dwóm osobom na /msg, co powinni zrobić, aby się uspokoili. Podczas, gdy gracze nie będą chcieli przestać się kłócić, będą spamić na chacie, bądź tym gorsza zaczną się wyzywać - użyję komend.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam i to spore predyspozycje do współpracy z ludźmi, jestem typem słuchacza, jak i mówcy, a więc potrafię łatwo zaproponować swoje pomysły, jak i zażalenia, jak i wysłuchać i zrozumieć drugą osobę.

Opisz swoją osobę: Mam na imię Agata i liczę 15 wiosen, w tym roku wybije mi równe 16 lat. Jestem byłą harcerką, lecz mam zamiar powrócić do harcerstwa. Uczę się ponadprzeciętnie, mam średnią ponad 5,0. Ostatnio moje zainteresowania to głównie historia. Uwielbiam zwiedzać, jak i przyswajać nowe wiadomości, głównie z Epoki Starożytności, gdyż Egipt, Mezopotapia, mity, legendy, to jest to, co mnie właśnie interesuje. W niedalekiej przyszłości mam zamiar iść do liceum anglojęzycznego, później mam nadzieję, iż dostanę się na studia, głównie kierunek filologii angielskiej. Moim marzeniem jest zostanie podróżniczką, zwiedzanie oraz poznawanie nowych terenów, to coś, co mnie kręci. Teraz opowiem coś, co robię w wolnym czasie.
    Głównie śpiewam, gram w gry komputerowe, głównie w Minecraft'a. Nie jestem również typowym no-life'm. Ostatnio pokochałam łyżwy. Fakt, męczę się trochę, lecz fakt, iż przejechałam kolejne kółko wokoło toru, daje mi sporą satysfakcję. W wiosnę jeżdżę na rowerze, na rolkach, w lato chętnie pływam w jeziorze, w morzu, jak i na basenie. Ostatnio miałam okazję zwiedzić park trampolin, co bardzo polubiłam. Również na sprawdzenie dobrego i sprytnego myślenia, zdecydowałam się odwiedzić Escape Room. Jest to pokój tajemnic, w którym rozwiązujemy logiczne zagadki, dzięki którym mamy się wydostać w czasie godziny z pokoju. Jestem totalną filmomaniaczką! Moim ulubionym filmem do teraz został "Listy do M3", z polskich filmów, natomiast z produkcji angielskiej - Suicide Squad. Uwielbiam w wolnych chwilach słuchać muzyki. Potrafię się przy takiej alternatywnej, spokojnej muzyce uspokoić. Koi mi taka muzyka nerwy i zachęca mnie do życia.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W grze Minecraft najbardziej podoba mi się to, że możemy rozwijać swoją wyobraźnię, budując potężne, jak i te mniejsze i skromniejsze budowle. Przeżywamy dzięki też grze różne przygody, przenosimy się w świat niby realistyczny, ale jednak bardziej pobudzający naszą wyobraźnie. Gdy walczymy z potworami, walczymy również tak jakby z naszymi lękami, przeciwieństwami.

Określ swoją dyspozycyjność:

-Skype [PV],
    -Facebook [PV],
    -Ts3.

Umotywowanie podania: Jeśli się uda, i się dostanę do Ekipy - Obiecuję, że Ekipa zostanie wzbogacona o kreatywną, pełną życia i optymizmu osobę, która ma doświadczenie z Moderacji z innego serwera. Mam dobry kontakt z Graczami, jak i E&A.

Ps. Będę pojutrze w grze Minecraft, gdyż aktualnie leżę w szpitalu ;).

• Burak x 20
    • Lubię To x 4
    • Zgadzam Się x 2
    • Zabawne x 2
    • Przyjazny x 2
    • Optymista x 1
    • Lista
    Reklama
  2. XxkasianinjaxX

XxkasianinjaxX Użytkownik

Docenione treści:
    128
    Oj Agatko..

-Pomagasz na serwerze

-Narazie jestes grzeczna i miła

-Często bywasz na serwie i na forum

-Podanie jest estetyczne i ładne

Jestem na tak

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  3. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Docenione treści:
    349
    Twoje podanie opisze w Plusach i Minusach.
    Plusy:
    -Podanie ładne,estetyczne.
    -Długo grasz na CraftApple.
    -Znasz uprawnienia Pomocnika i jego obowiązki.
    -Jesteś Dyspozycyjna.

Minusy:
    -Byłaś karana, lecz było to kiedyś zapomnijmy o przeszłości ;)
    -Twoja przeszłość z graczami CA, ale tak jak do góry zapomnijmy o przeszłości.

Daje Neutral. Nie czuje jeszcze tego, że gracze Ca są na to gotowi, ale tutaj powinna reszta napisać czy chcą czy nie chcą.'

-Pozdrawiam Skyraf

• Burak Burak x 1
    • Lista
  4. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    "Cytując Hamleta, akt piąty, scenę pierwszą, wers 425: NIE."

• Zgadzam Się x 6
    • Zabawne x 2
    • Zwycięzca x 2
    • Przyjazny x 1
    • Optymista x 1
    • Lista
  5. Xxelka

Xxelka Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK! podanie jest super i wierze że będziesz dobrym pomocnikiem
    Selanes

• Burak Burak x 2
    • Lista
  6. Feroxer1

Feroxer1 Użytkownik

Docenione treści:
    52
    Wady:
    1.Byłaś wielokrotnie karana.

Zalety:
    1.Jesteś miła dla innych graczy.
    2.Jesteś aktywna na forum.
    3.Pomagasz graczom na serwerze.
    4.Podanie starannie napisane.
    5.Podanie zgodne ze wzorem.
    6.Widać że poświęciłaś wystarczająco dużo czasu na napisanie podania.

Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia! :)

Jestem na TAK! :)

• Burak Burak x 2
    • Lista
    #6 Feroxer1, 12 Luty 2018
    Ostatnio modyfikowano: 12 Luty 2018
  7. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Tyle mam do powiedzenia.

[Edycja]

Nie będę oceniał podania, bo nie ono tu jest stroną, tylko jaką jesteś osobą. Chyba większość się już na Tobie przekonała, może i próbujesz się zmienić, aczkolwiek po tych wszystkich kłamstwach, oszczerstwach, powinnaś się cieszyć grą jako użytkowniczka nic więcej, skoro taki przebłysk miał raz miejsce, może się również powtórzyć.

Pomagać można bez rangi, co zalecam również Tobie.
    Pozdrawiam

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 5
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Lista
    #7 Hate_you, 12 Luty 2018
    Ostatnio modyfikowano: 12 Luty 2018
    Reklama
  8. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Już dawno wyjaśniłam to, iż napisałam tam, że na tym koncie grałam od ponad pół roku, a ogólnie gram od 2k14.

Przecież pomagam cały czas bez rangi o_O
    Czemu miałoby się to powtórzyć? Jestem w końcu sobą, prawdziwą sobą. Taką jaką byłam na początku. ;)

#8 Crytal, 12 Luty 2018
    Ostatnio modyfikowano przez moderatora: 13 Luty 2018
  9. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    Crytal, ogranicz [Nabijanie postów pod podaniem]

• Pomocny Pomocny x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Lista
  10. Persefona

Persefona Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Jestem administratorką jednej z serwerowni i stworzyłam konto specjalnie, aby przestrzec administracje Craftapple przed najgorszym wyborem w życiu. No więc... Agata składała podanie u nas już dawno temu i otrzymała szansę pokazania się w roli KidModeratorki.

Niestety... Była to chyba najgorsza moderatorka w historii serwera. Dlaczego? Jeśli lubicie dramy, opowiadania o gwałtach, tnące się teen desperate girl i NAGIE fotki na profilówkach to wybierzcie ją, ale radzę uważać.

Ty tyle. Życzę wszystkim miłego dnia :)

• Zabawne x 5
    • Zwycięzca x 5
    • Zgadzam Się x 4
    • Lubię To x 3
    • Burak x 2
    • Nie zgadzam się x 1
    • Użyteczne x 1
    • Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  11. CookieMonsterPL

CookieMonsterPL Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Jazminola a ja się z tobą nie zgadzam :)

12. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Przepraszam bardzo, ale to, że kiedyś tak postępowałam, również na tym serwerze, nie znaczy, że tak będzie za każdym razem. Serio. Żałosne jest to, że nawet teraz ze mną od kilku dobrych miesięcy kontaktu nie masz, a już takie rzeczy sobie myślisz o mnie i stworzyłaś nowe konto, aby mnie oczernić przed wszystkimi. Żal. Na prawdę, zmieniłam się i proszę mnie nie oczerniać, gdyż jest to serio żałosne, nie znając mnie dokładnie, oceniasz mnie i pewnie 24/7 sprawdzałaś każde Forum minecraftowe, aby sprawdzić, czy coś robię na innych serwerach. Weź się do kupy laska, nawet mnie nie znasz, jak się tu zachowuje. Jestem na tym serwerze dłużej, niż na tamtym i chyba wiedzą wszyscy lepiej wszystko o mnie, a ty widocznie nie. Więc nie życzę sobie, abyś miała do mnie wąty, gdyż inny serwer to inna sytuacja, inni Gracze.
    Pozdrawiam i nie kompromituj się więcej, plz.

• Burak Burak x 8
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  13. CookieMonsterPL

CookieMonsterPL Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Sorry ale to napewno nie Crytal w wiesz ze np na serwerze innym to tez moze ktos miec taki sam nick niewiem po co powstał ten komentarz

• Burak Burak x 12
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  14. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Witaj, Crytal/Agato!

Podanie ładne i staranne. Pomagasz na serwerze, wołasz często wyższą rangę, jeśli nie zdołasz uspokoić kogoś... Ale... Po akcjach z Tobą w roli głównej trudno jest znowu Tobie ufać. WiemNie - było, minęło, zmieniłaś się, ale nie jest nam łatwo o tym zapomnieć. Nawet teraz często, rzadko ale jednak, nie wytrzymujesz i (troszkę) wybuchasz.

Trudno by mi było zadecydować na miejscu Threego, ale na szczęście to nie mój obowiązek :D.
    Wstrzymam się głosu.

15. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    A co ma tamten serwer do tego?
    Tu Gracze mnie bardzo dobrze znają, a ty nie znasz i nawet tu nie grałaś, nie wiesz, jak się tu zachowuje, a liczy się tu i teraz, a nie co się działo kilka miesięcy temu. I nie płacze, jak ktoś powie mi "prawdę" i Gracze o tym dobrze wiedzą, poza tym, serwer potrzebuje kogoś, dzięki komu mógłby się odrodzić i powstać z popiołów, że tak to ujmę.

Gracze Cię nawet nie znają, więc jesteś dla nich tylko jakimś no-namem, który po prostu jest moim przeciwnikiem i tyle, skoro nawet tu nie grałaś i nie wiesz jak się tu zachowuję, zatrzymaj swoją opinie dla siebie :).

16. Wiktorowy

Wiktorowy Anarietta Rozalinda Zygfryda von Schmatov

Docenione treści:
    37
    Teraz i przyszedł czas na mnie, by się wypowiedzieć:
    Minusy:
    -Byłaś wielokrotnie karana

Plusy:
    -Wysoka aktywność na forum
    -Podanie estetyczne i zgodne ze wzorem
    -Pomagasz na serwerze

Jednakże chcę tu podkreślić, że:
    -Pomagasz tylko gdy masz dobry humor i już teraz upominasz graczy zachowując się jakbyś była pomocnikiem.

Jak na razie jestem na
    Neutral (bliżej Nie).

Życzę miłego dnia.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  17. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Na początek przepraszam za 100% off-topic.

Bez obrazy, ale na tym serwerze jesteś nikim, pojawiasz się znikąd, zakładasz konto tylko po to, żeby nie pozwolić komuś na osiągnięcie swojego celu. Kogo obchodzi, że gdzieś tam pełnisz funkcję administratora? Kogo obchodzi, kim osoba jest czy była gdzie indziej? Twoja akcja tutaj wygląda albo na działanie multikonta osoby, która zwyczajnie Crytal nie lubi, albo na zwyczajne, za przeproszeniem, przypieprzanie się jak Monoliciarz do niewiernych (btw, chwała Wielkiemu Monolitowi). Z uwagi na twój całkowity brak wiedzy to raczej ta druga opcja, co z mojej strony jest jeszcze gorsze. W sumie można by powiedzieć, że nic do ciebie nie mam, nawet szacunku. Ludzie się zmieniają, powiadam, z różnych stron, w różnych kierunkach, z różnymi zwrotami i ciastka też mają różny smak zależnie od tego, jak kto je robił (tak, mam smaka na ciastka, nie zabronicie mi tego). Widać to było choćby przez 1,5 roku mojej działalności lub w ostatnim czasie na paru innych przykładach. Kierunki. Są. Różne. A teraz poszła won z mojego rewiru.

Jednak nie będzie 100% off-topic, jestem nawet za akceptacją kandydatury, byle nie dawać całkowitej swobody. Pilnować trzeba działań.

• Burak Burak x 9
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  18. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Pomagasz, jesteś aktywna na forum jak i w grze, czasami miałaś odpał, ale ten czas minął i myślę że to się nie powtórzy, aktualnie jestem na tak i nie widzę przeszkód co do twojej kandydatury, ale pamiętaj, to się może zmienić.
    Na tak.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  19. Persefona

Persefona Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Ale mnie nie interesuje twoje zdanie na mój temat, bo to nie ja składam podanie na KidModa tylko Crytal. Ja jedynie chciałam was ostrzec. Róbcie co chcecie, ale żeby później nie było płaczu i bólu, że jedno miejsce w ekipie było zajęte na marne ;)

• Zgadzam Się x 6
    • Burak x 3
    • Lubię To x 2
    • Nie zgadzam się x 1
    • Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  20. ProKaraa

ProKaraa Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Persefona nie kłamie i to jest ta sama Crytal. Macie tu screen porównawczy jej podania z naszego serwera z sierpnia ubiegłego roku.

https://imgur.com/a/tAI61

,,Serwer potrzebuje kogoś, dzięki komu mógłby się odrodzić i powstać z popiołów, że tak to ujmę"
    No jeżeli tak to Crytal w żadnym razie nie polecamy. Stwierdzam, że podczas jej pobytu w Administracji więcej z nią było problemów niż pomocy z jej strony. W pewnym momencie forum całe było zapchane wątkami o Agacie (wątki nie zostały usunięte więc dla dowodu mogę podesłać link na priv) i nie mówię tego w znaczeniu pozytywnym. Dziewczyna narobiła wiele dram na serwerze: pisała teksty typu, że rzuci się pod pociąg, pisała o koledze gwałcicielu i tym podobnych wynaturzeniach. Nie były to rzeczy normalne. Doszło nawet do sytuacji, że regularną korespondencję z graczami rozpoczęła mama ww. Crytal, prosząc o pomoc i zrozumienie stanu córki.

Decyzję o przyjęciu Crytal pozostawiamy administracji Craftapple. Naszą intencją jest w tym momencie jedynie ostrzeżenie wszystkim o tym, jaka może być konsekwencja tej ważnej decyzji. My również myśleliśmy z początku, że jest ona niewinna i uprzejma. Niestety, to, co ujrzeliśmy potem, przerosło nasze najśmielsze oczekiwania. Widząc to, co aktualnie w owym wątku pisze ww. Crytal trudno mi uwierzyć, że "tu jest innym człowiekiem".

"Przepraszam bardzo, ale to, że kiedyś tak postępowałam, również na tym serwerze, nie znaczy, że tak będzie za każdym razem"

- po tylu niemoralnych ekscesach, po tylu wulgarnych wypowiedziach jakie padały z Twojej strony w stosunku do innych, bardzo trudno uwierzyć mi w tę deklarację. "Nie znamy Cię dokładnie". Zatem kto Cię zna dokładnie? Jaka jest Twoja prawdziwa twarz? Czy osoba, która z taką lekkością mówi o rzekomo przebytej depresji i z niewspółmiernym do prawdziwych objawów choroby zachowaniem pisała o swojej terapii psychiatrycznej? O jakichś molestowanaich? O próbach samobójczych...? Z ciężkim sercem piszę tę wypowiedź, momentami brakuje słów dla tej sytuacji, gdzie osoba, która występowała na forum serwera z takimi wynaturzeniami na ustach, prezentuje się niespodziewanie jako osoba porządką i przyzwoita.

• Zwycięzca x 9
    • Lubię To x 2
    • Błędy ortograficzne x 2
    • Nie zgadzam się x 1
    • Burak x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę