Dzieńdobry. W tym poscie chciałabym podzielić się z wami moją decyzją. Postanowiłam odejść z CraftApple. Dlaczego? Powód jest prosty. Ten serwer spada na dno. XInfiniterX zaniedbał ten serwer tak że niektóry fajni gracze z którymi naprawdę milo się grało sobie poszli. Ehh.... Szkoda. Nad tą decyzją głowiłam się już od miesiąca ale postanowiłam właśnie tak. Na koniec chciałabym wymienić osoby z którymi mi się fajnie grało: _Irbis_ - Heh Jestes naprawdę wspanialą przyjaciółką Kc kckckkc xd AngeelaQ - Wisisz mi 2 k ;D xd WORMISTRZ - Usun tego wursta Patrycjadz - Zbieraj dalej ten wungiel ;3 Crytal - Widzimy się na skype ;D Chichra - Wisisz mi 44 wungla :C Nie musisz oddawać _Zielony_ - Kiedy nowe "zielony na wolno" ? RoyalSteve - Byłby z cb dobry pomocnik ale zwaliles sprawe :v Chemor - Widzimy sie na discordzie koleżanko :* GallusXD - fraguj dalej :v Lizi - Nie przyszłaś na rocznice naszej przyjaźni żal Flowinq__ - szkoda że twój domek sie zniszczył ;C CreeperPL & DJCreeperYT - Powodzonka w pvp Maksiu07 - szkoda że cie w grze nigdy nie widziałam CookieMonsterPL - Hah 3 miejsce na zawodach xd RudyTomus/wcalenietomus - Kcckckckck <3 ellst - co z tą twoją farmą brodawek? Teraz Pomocnicy SnowSGirlFun - Wspaniała pomocniczka i koleżanka. Wytrwałości żżyczę. OldNightmare - Wzorowy pomocnik. Wspaniały przykład dla innych Jazminola - Ile mam czekać na ten bigos? :/ Administracja ThreeEyedMaster - kiedy wkurzające pająki jaskiniowe na arenie? :3 XInfiniterX - Obudz sie wreszcie.. To tyle. PS: Może wróce ale dopiero wtedy kiedy następne edycje będą lepsze :v Żegnajcie Jak kogos zapomnialam to piszcie
Iksde. Zapraszam do Warframe, tam ludzie dobrzy, a twórcy tworzą dla graczy, a nie pieniędzy, a przynajmniej tak to wygląda. W każdym razie warto.
Zgadamy się na skype, wpadnij czasem na ts3 CraftApple, łączą nas miłe wspomnienia. Wróć jak będziesz gotowa i zmotywowana! .
A gdzie ja? "D Pa. JA TEŻ CHCE ODEJŚĆ TYLKO NIE MAM ODWAGI, JASNA CHOLERA SERWER UPADA EWAKUOWAĆ SIE NA *******