MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Mały problemik..

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika HSKI, 16 Luty 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HSKI

HSKI Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A więc nie grałem parę tygodni ze względu na sesje trwającą i brak czasu wchodzę trochę popykać tepam do domku, a to już nie moja działka lecz kogoś innego :) Myślę że jest ktoś kto może potwierdzić to że jest to moja działka, zresztą chyba istnieją logi serwera, jest to naprawdę ogrom pracy wykonany z mojej strony i bardzo mi zależy na oddzyskaniu działki, chociażby sama wartość materialna jest ogromna, ponieważ już miałem od jakiegoś gracza ofertę dość wysoką lecz to jest wartość sentymentalna domku, pracy którą w niego włożyłem i czasu ile poświęciłem. Mam nadzieję że da się to wszystko jakoś odkręcić bo jeśli w taki sposób można "Przejmować" czyjeś domki to zniechęci mnie to skutecznie do serwera, a szkoda bo grywałem nie często lecz ładnych parę lat już :)

Reklama
  2. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Docenione treści:
    349
    A na jakim trybie ? Bo na survivalu jeżeli 20 dni się nie logujesz tracisz działkę.

3. nowez

nowez #1696

Docenione treści:
    487
    Witaj!
    Jeżeli mówisz o trybie Survival, to prawdopodobnie ktoś zgłosił Twoją działkę, a są one usuwane, gdy Gracz nie loguje się na Serwer przez dłuższy czas. Niestety, jedynym sposobem na odzyskanie działki jest dogadanie się z nowym właścicielem.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lista
  4. HSKI

HSKI Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No o trybie survival, szkoda że są takie rzeczy no cóż wielu ludziom poleciłem ten serwer lecz będą musiał cofnąć swoją przychylną opinię ponieważ to jest bezsensowne totalnie, to nie jest serwer gdzie gra po 500/600 osób dziennie żeby usuwać działki i grając tu miałem właśnie taką nadzieję, ale nie będę już mówił co ja myślę i tak nic tym nie wskóram :) Także nie do zobaczenia :)

5. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    HSKI, nauczka na przyszłość, dodatkowo jest to przydatne, gdyż wielu graczy może wejść, zająć działki i nigdy nie wrócić, a działki nadal będą jego. 21 dni to wystarczający czas na zgłoszenie czyjejś działki, było wchodzić regularnie, a nikt nie przejął by twoich działek.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  6. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    590
    Wkrótce zmienimy zasady usuwania działek, gdyż faktycznie miejsca jest dość. Niestety to nie będzie działać wstecz.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 3
    • Nie lubię Nie lubię x 2
    • Zabawne Zabawne x 2
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę