1.Nick z gry: spiring_trap 2.Data otrzymania bana: 17.02.2018r 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Napisałem słowo "Kór*a" po czym dostałem kicka. Po wejściu napisałem żartobliwie to pomocnika który mnie skickował "SnowSGirlFun meneló", po chwili dostałem mute na 36 godzin od nowez powodem netykieta/recydywa. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: W sumie ten mute nie dość, że jest za długi (Za ciągłą netykietę i nie zwracanie uwagi na kicki, mimo to, że tutaj nie była ona ciągła, dostawało się mute na 6 godzin.), to jeszcze trochę z bezsensownego powodu. aha
Poprzedni Twój mute za te same przewinienia wynosił 24 godziny. Każda kolejna kara jest coraz wyższa. Po tym jak Snows dała Ci kicka sprawdziłam historię Twoich kar. Od ostatniego wyciszenia dostałeś kolejne trzy kicki, a jestem przekonana, iż i tak nie wszystkie Twoje wykroczenia były karane (klik). Mam nadzieję, że rozumiesz teraz, dlaczego zostałeś ukarany wyciszeniem na 36h. Prośba odrzucona. Ja bym dał permanentny bez możliwości odwołania. - Three.