Witam. Przyszedł ten czas, o którym nie myślałem, lecz teraz muszę to "ogłosić". Jak pewnie większość z was zdała sobie sprawę co mam na myśli, to tak, odchodzę. Wraz z dniem 15 lutego zdałem sobie sprawę, iż naprawdę pogarszam się w nauce, zaczynam się mniej uczyć i co się z tym wiąże, gorsze oceny. Dlatego też się żegnam, to nie jest jedyny powód dlaczego robię to co robię, ale to już prywatna sprawa. Jak niektórzy mogli zauważyć, że mniej przebywam w grach i na komputerze, więc nie można już nazwać to ,,stałą obecnością". Nie widzę też sensu w kładzeniu klocków i budowaniem różnorakich budowli, nie sprawia mi to jakiejkolwiek radości. Zmieniła się też moja aktywność fizyczna, ostatnio dopiero zacząłem bardziej wychodzić na dwór, a co się działo wcześniej? Siedziałem tylko w domu i grałem, wada postawy się znacznie zmieniła, pamięć też. Zauważyłem też, że ostatnio w internecie ludzie zaczęli mnie obgadywać i w jakimś stopniu gnębić. Nie chce mi się więcej pisać, bo to też nie ma większego sensu więc przejdę do pożegnań. POŻEGNANIA: guccidannn - Powiem tyle, mistrz w klepie i dobry przyjaciel. Ola1995 - Dużo kłótni, ale i tak MAKAAA PAKAAA exploding_tnt111 - Także dużo kłótni, a więc drogi explodzie, to dla Ciebie. https://pl.wikipedia.org/wiki/Toksyczność Rei_San - Wiem, że kochasz Hentai Anime. MrHanoh - Zbysiu podaj cukier :> Dominixator - To ja może przejdę znów do Wissengardu. RoyalSteve - Rondel kojarzy mi się z pączkiem, nie wiem czemu. SnowSGirlFun - Jednak tej głowy nie musisz budować :>. Fjefjur [Zmywak] - A więc kolejny order toksyczności. https://pl.wikipedia.org/wiki/Toksyczność Julecka24 - No ty to masz dopiero poczucie humoru, ale nadal. https://pl.wikipedia.org/wiki/Toksyczność Kruku - KRAAAAAAAA _achild_ - Też miszcz w klepie i także dobry przyjaciel. Fran3g-217 - Do u kno da wae? Wormistrz - *rzuca w Wormistrza workiem* Papa_Fredzio - Taki dobry przyjaciel, że aż Naruto lubi. maksiu06 - Widzę w tobie przyszłość na tym serwerze... Chyba. Zosiczeq - No nie dokończymy tego RP. Cebulak300 - Polska cebula, aż mnie oczy pieką. Crytal - Fajnie było z tobą "grać" :> NoNice - Nie ładnie tak. WikWiktorowy - Powodzenia w dalszym prowadzeniu organizacji przeciw rakowej. Skyraf - Ten co napisał podanie i dostał bana, a tak na serio to dobry przyjaciel. ghostpand - Taka fajna przyjaciółka. I INNI, Z KTÓRYMI FAJNIE SIĘ GRAŁO. Jeżeli nie wymieniłem kogoś, to bardzo przepraszam. Arrivederci.
To jest takie smutne ;c A moje pożegnanie takie patologiczne, nie spodziewałam się. Byłeś bardzo dobrym Przyjacielem, jak o nas zapomnisz to do ciebie przyjadę i ci przypomnę o naszym istnieniu [*]
Ja powiem tyle ,_, Szkoda, że na jakiś czas odchodzi {czy tam będziesz rzadziej wbijał} jest zrozumiałe bo nauka jest dość ważna, więc jeśli się w niej pogorszyłeś to robisz dobry krok do przodu Narka ziomek ,_, Jak wrócisz dam ci cukier :3 :>
Eh.. byłeś wspaniałym kolegą, mam nadzieje, że wrócisz do nas po czasie, kiedy będzie na to pora, najlepiej ta najlepsza dla Ciebie. Życzę Tobie, abyś miał jak najlepsze oceny, zadbał o lepszy kontakt ze znajomymi, poświęcał więcej czasu rodzinie i znalezienie prawdziwych przyjaciół. Trzymam kciuki za Ciebie i mam nadzieję, że dostaniesz się do szkoły, a może do pracy jakiej sobie tylko wymarzysz. . Pozdrowiam Ciebie i Twoich bliskich. Zdrowia i szczęścia! Cześć :3.
No szkoda :c Ja też skończyłem z tym serwerem. Będziemy chociaż grali na serwerach premium c: papapap i wracaj na lato bo brakuje mi hafmeka który ma humor jak mało kto c:
uch.. No cóż szkoda że odchodzisz bywaj. A powodzenia w nauce! :0 #Kradziejechodząpoulicach pamiętasz?
No pacz kolejny odchodzi.. Może przyjemnie nam się nie grało to i tak powodzenia w życiu Du ju noł de wae?