Dokładny nick w grze: vCarlos Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Wakacje - Od 2 Do 3 Godzin, Rok Szkolny - Od 30 Minut Do 2 Godzin Ile masz lat: 29 Sierpnia Będę Miał 15 Lat Jak długo grasz w Minecraft: Nie wiem ile to będzie, ale gram od wersji 1.7.2 Beta Jak długo grasz na serwerze CraftApple: Grałem już tutaj trochę na innym nick'u, ale teraz gram na tym. Po prostu często zmieniam swój nick, ale myślę, że ten już zostanie na dobre Kto jest adminem: Administratorem Jest XInfiniterX Czy miałeś kiedyś tu bana: Nigdy nie miałem tutaj bana Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, i nawet nadal pełnię na jednym, ale myślę o odejściu, ponieważ tamtejsza Administracja jest arogancka i ma gdzieś Graczy i Pomocników, którym tam jestem Czy znasz komendy CzatModeratora: Oczywiście, chociaż na różnych serwerach są różne Pluginy i komendy mogą się różnić Komendy CzatModeratora: /kick nick [ Powód Wyrzucenia Z Serwera ] Dlaczego ty: Byłbym idealną osobą na stanowisku CzatModeratora. Na serwerze na którym aktualnie jestem Pomocnikiem ( Pomocnik = CzatModerator ) bardzo dobrze się sprawdzam. Administracja jest ze mnie zadowolona, ale powiedziałem już im, że rozważam odejście od ich serwera Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem miły, uprzejmy i pomocny, ale także stanowczy i bezstronny. Zawsze stawiam na prawdę i tylko prawdę. Interesuję się grafiką 2D jak i 3D, choś nie jestem w tym temacie Expertem. W przyszłość chciałbym pójść na Studia, na kierunek Grafika i Projektowanie. Zazwyczaj gdy w coś się zaangażuje to oddaję się temu zadaniu w pełni Jeżeli Napisałeś Pod Moim Podaniem, Że Jesteś Na Nie To Przynajmniej Napisz Dlaczego. Ponieważ Odpowiedź '' Na Nie '' Nie Ma Żadnego Sensu, Pozdrawiam Carlos
1.Dlaczego w twoim podaniu prawie wszystkie słowa są z duzej litery ?! 2.Brakujące pola: 3.Błąd w komedzie " /kick nick [ Powód Wyrzucenia Z Serwera ]" (znowu wszystko z duzej litery) 4.Masz 14 lat Jestem na nie.
Niezbyt przekonujące podanie, bo nie napisałeś ile grasz i nie dostosowałeś się do wzoru. W roku szkolnym możesz poświęcić mało czasu serwerowi, ale grunt że w ogóle wejdziesz do gry . Przykro mi ale na nie.
Może i mam 14 lat, ale na pewno jestem bardziej ogarnięty od was. I już odechciało mi się grać na tym waszym zje**nym serwerze
Co spokojnie ?! W moją stronę kierują oszczerstwa, a nawet mnie nie znają. Szczerze, gdybym miał współpracować z nimi to bym się chyba załamał
vCarlos nie ma się co denerwować, spróbuj napisać kolejne podanie za miesiąc jeśli to zostanie odrzucone.