Cześć Cześć. Dziś ma zamiar przytoczyć pewną propozycje, t.j - Dodatkowe AC za polecenie serwera. Mniej więcej ma wyglądać to tak - Ktoś, np. Ja, sprowadzam znajomego na serwer i otrzymuję za to, dajmy 100 AC. Odbywać miało by się to za komendą <nie mam pomysłu> /znajomy [nick znajomego.], po wpisaniu owy gracz który na serwer dołączył za pośrednictwem drugiej dostanie powiadomienie i musi odpisać za pomocą powyżej wspomnianej komendy czy tak było, czy nie. Oczywiście, aby nie stało się to narzędziem ogromnych zarobków , limit na głowę dziennie wynosi 2 użycia. Propozycja dotyczy trybów - Survival, SB, ew. Sky Wars jeżeli administracja ma w planach kontynuowanie go. Z poważaniem exploding_tnt111
Troszkę moim zdaniem zbędne i zbyt skomplikowane. Myślę że większość graczy by się znudziła po kilku dniach, tym bardziej że znajomych można zaprosić do gry bez jakichś komend czy innych skomplikowanych procedur. Poza tym 100 AC to za mało jak za taki czyn Z poważaniem mean
I tak już AC u nas na Survivalu są zbawieniem, bo Survival to "walka o przetrwanie". Jeśli dodaliby takie dodatkowe AC, to wszyscy zaczęliby robić mk i sobie nabijać AC. Na nie.