1.Nick z gry: kapi188 2.Data otrzymania bana: ok. 9.01.2018 r. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: propagowanie nazizmu 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Cóż, wkrótce miną od bana dwa miesiące i przez nie, poza nauką, myślałem nad tym co zrobiłem i wyciągnąłem dwa wnioski: - nie powinienem był tego robić - nazizm jest zły i nie powinienem go propagować, a jak wiadomo, na CA gra wiele osób, których wiek jeszcze nie dostał drugiej cyfry i przez to co zrobiłem, mogłem zaszczepić w kimś zamiłowanie do nazizmu Jeśli mnie odbanujecie i dacie mi tę ostatnią szansę, postaram się nigdy nie popełnić tego błędu i być grzecznym użytkownikiem.
Ostatnim razem pokazałem nazizm bezpośrednio. Wtedy to było wplecione w dziwną formułę "Havahabba" jako rodzaj parodii. Still waiting for reply.
Witaj kapi188. Miło, że postanowiłeś poprawić swoje zachowanie. Cieszę się także z tego, że zrozumiałeś swój błąd i chcesz go naprawić. Jednakże według mnie 2 miesiące to za krótko, aby na dzień dzisiejszy Twój powrót na serwer był możliwy. Kiedy rozpocznie się Nowa Edycja, napisz ponownie prośbę o UB i dopiero wtedy zobaczymy Prośba odrzucona.