1.Nick z gry: exploding_tnt111 2.Data otrzymania bana: 2018 - 02 - 28 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: "Nieodpowiednie Zachowanie / Nie sprecyzowano" 4.Dlaczego miałbyś dostać UB?: Śmieszna sprawa. Niemalże 10 minut temu, postanowiłem sobie trochę powspominać stare czasy, poodwiedzać stare CV, pooglądać swoje budowle Itd. Wszystko to przez przerwę techniczną, ale nie odbiegajmy od tematu - Wracając na nowy CV, ktoś przeniósł dyskusję i się włączyłem. Szanowny Pan Administrator ThreeEyedMaster kiedy zapytałem się innego członka Administracji o czyszczenie starego CV odpowiedział - "W Sumie Można Już go zacząć czyścić.", na co ja odparłem zdaniem formy żartobliwej, brzmiało ono tak: "Jak to zrobisz będę ddosować serwer", po czym chwilę później mnie zbanował. I ja się pytam - O co chodzi? Co w tym takiego niestosownego? Po chwili namysłu zrozumiałem, że to co napisałem najmądrzejsze raczej nie było, i chciałbym przeprosić. Zrozumiałem swój błąd i żałuję, że cokolwiek napisałem ale trudno - za czyny trzeba płacić. Jeżeli kara nie zostanie całkowicie skrócona, apeluję o chociaż 48 - godzinne skrócenie jej. Jeżeli w ogóle Operator kary się nade mną zlituje. :E
Dla jasności, tak jak powyżej napisałem - to NIE była groźba ani nic w ten deseń, lecz po prostu forma żartu. A napisałem tak ze względów nostalgicznych do starego CV. Tyle.
,,Nawet nie próbuj prosić o UB przed XIII Edycją Creative. Dla takich ludzi jak Ty nie ma miejsca na CraftApple."
Dobra dobra. Mój Ban też był tylko taką formą żartu. Mam nadzieję, że nic się przez to nie stało. Nadałem Ci go tylko i wyłącznie ze względów nostalgicznych co do historii Twojego zachowania na serwerach CraftApple. Prośba zaakceptowana. Gracz odbanowany. Prośba odrzucona. Ban pozostaje. Wykorzystaj te 7 dni na ogarnięcie.