MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] exploding_tnt111

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika ItzExplodd, 28 Luty 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ItzExplodd

ItzExplodd Najlepszy Architekt na serwerze, twórca Grestinu

Docenione treści:
    591
    1.Nick z gry: exploding_tnt111

2.Data otrzymania bana: 2018 - 02 - 28

3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: "Nieodpowiednie Zachowanie / Nie sprecyzowano"

4.Dlaczego miałbyś dostać UB?: Śmieszna sprawa. Niemalże 10 minut temu, postanowiłem sobie trochę powspominać stare czasy, poodwiedzać stare CV, pooglądać swoje budowle Itd. Wszystko to przez przerwę techniczną, ale nie odbiegajmy od tematu - Wracając na nowy CV, ktoś przeniósł dyskusję i się włączyłem.
    Szanowny Pan Administrator ThreeEyedMaster kiedy zapytałem się innego członka Administracji o czyszczenie starego CV odpowiedział - "W Sumie Można Już go zacząć czyścić.", na co ja odparłem zdaniem formy żartobliwej, brzmiało ono tak: "Jak to zrobisz będę ddosować serwer", po czym chwilę później mnie zbanował. I ja się pytam - O co chodzi? Co w tym takiego niestosownego? Po chwili namysłu zrozumiałem, że to co napisałem najmądrzejsze raczej nie było, i chciałbym przeprosić. Zrozumiałem swój błąd i żałuję, że cokolwiek napisałem ale trudno - za czyny trzeba płacić.

Jeżeli kara nie zostanie całkowicie skrócona, apeluję o chociaż 48 - godzinne skrócenie jej. Jeżeli w ogóle Operator kary się nade mną zlituje. :E

• Burak Burak x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Admin @ThreeEyedMaster, były tutaj groźby o ddosowanie serwera i nie dałeś perma?
    Wytłumacz to.

• Zwycięzca Zwycięzca x 3
    • Zabawne Zabawne x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  3. ItzExplodd

ItzExplodd Najlepszy Architekt na serwerze, twórca Grestinu

Docenione treści:
    591
    Dla jasności, tak jak powyżej napisałem - to NIE była groźba ani nic w ten deseń, lecz po prostu forma żartu. A napisałem tak ze względów nostalgicznych do starego CV. Tyle.

4. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    Ale debile nie mogą dostać UB, ,,Nawet nie próbuj pisać prośby o UB" do dla ciebie ;)

• Burak Burak x 3
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  5. -Vezmox-

-Vezmox- Użytkownik

Docenione treści:
    16
    ,,Nawet nie próbuj prosić o UB przed XIII Edycją Creative. Dla takich ludzi jak Ty nie ma miejsca na CraftApple." :)

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Dobra dobra. Mój Ban też był tylko taką formą żartu. Mam nadzieję, że nic się przez to nie stało. Nadałem Ci go tylko i wyłącznie ze względów nostalgicznych co do historii Twojego zachowania na serwerach CraftApple.
    Prośba zaakceptowana. Gracz odbanowany.

Prośba odrzucona. Ban pozostaje.
    Wykorzystaj te 7 dni na ogarnięcie.

• Zabawne x 6
    • Kreatywny x 2
    • Lubię To x 1
    • Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.