No popatrz jaka ta administracja niedobra, zbanowali cię za nic bo nie potrafisz grać uczciwie. Źli ludzie, nieprawdaż? Powinno ich się zesłać w czeluść piekła, a zwykłych graczy czcić i modlić się, żeby ich dusze zesłano w niebiosa. "Życzenie śmierci jest żałosne" ~GallusXD
Mówienie 'Zbanowano mnie za nic' i 'Jak macie banować za nic to idzcie się zabić' raczej wskazuje na to, że życzysz im śmierci, bo banują cię za nieuczciwą rozgrywkę, a ty uważasz się za niewinnego. Wiele razy już było coś takiego, że mówiłeś o tym, że "rakowe i idiotyczne zachowanie jest, gdy...", a potem robiłeś ty tak samo...
Carlag, ja to ogladalem 2 miesiace temu, wiec nie musisz mi tego wysylac, fajny sposob na powiedzenie czegos bez pisania, ale sie juz przejadl :/
No nara szkoda, że odchodzisz Co ci życze : (Wierszyk) - połam sobie nogi - przyklej do podłogi - niech ci życie idzie - poczuj życie w bidzie - już nie wracaj więcej - połam sobie ręce - naucz sie klepać bez wspomagaczy - dalej tak murzyń dla wielu graczy Xddd A tak serio zakładaj multi i graj dalej tylko nikomu nie mów. Powodzenia