Dokładny nick w grze: JPW Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 5 Godzin dziennie Ile masz lat[/b]: 17 Jak długo grasz w minecraft: 5 Lat Jak długo grasz na serwerze craftapple: 6 Miesięcy Kto jest adminem: XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick Dlaczego ty: Ponieważ pełniłem już podobna funkcje na innych serwerach i to ogarniam Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam 17 lat uczęszczam do technikum samochodowego w wolnym czasie robię live stream na Twichu Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Cofki na eventach Czy czytałeś/aś regulamin: Tak Gdzie jest regulamin: Na forum strony Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak Gdzie jest podstrona ekipa: Na forum Rekrutacja i Ekipa Jakie obowiązki ma CzatModerator: Ogarniać czat , Pomagać graczom , wypowiadać się na forum
6 Miesięcy na pewno nie... Ostatnio widziałem Cie....... NIGDY! Cofki na eventach... Tyle przez te fake "6 miesięcy" ? Gdzie jest regulamin: Na forum strony Bardzo dokładnie -,- Jestem na NIE
Daje Ci kolejne nie I jeszcze jedno nie + Kolejne nie Za co? Koleś zaśmieca mi priv żebym zmienił mój głos na tak...
Ja ci nie zaśmiecam i nie chce zmienić na tak tylko gram na tym serverze ponad 6 miesięcy a ty mnie ani razu nie widziałeś i przez to mię wykluczasz ? spytaj się innych na serverze