Dokładny nick w grze:MichaelGTAV Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:8 godzin Ile masz lat: 15 Jak długo grasz w minecraft: 2 miesiące Jak długo grasz na serwerze craftapple: miesiąc Kto jest adminem:wioletta Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie i nie bende miał ;P Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Admin, mod Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):/kick /clear Dlaczego ty:Lubie wasz serwer duzo czasu juz gram Opisz siebie w kilku zdaniach:Mam na imie jakub lubie wasz serwer mam 15 lat Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: tak 1: Gdy kopie cobla to co 3 cobel mi wypada Czy czytałeś/aś regulamin:Tak Gdzie jest regulamin:Na spawnie Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:Tak Gdzie jest podstrona ekipa:Na forum xDD Jakie obowiązki ma CzatModerator:Czyszczenie chatu, mutowanie jak ktoś przeklina, kickowanie jak ktoś spami ITP
Na nie. CzatMod nie ma komendy /clear Odpowiedzi, gdzie jest regulamin i ekipa to nie takie odpowiedzi o jakie chodziło. Na serverze dziś widziałem Cię pierwszy raz, a poza tym, męczyłeś mnie na msg czy Ci dam Vipa, Czatmoda i Moda więc wydaje mi się, że jesteś bardzo nieogarnięty.