Witajcie! Co chcę dodać? •Zwracam się z prośbą dodania nowego działu na forum servera, w którym to redaktorzy/informatorzy informowali by graczy o nowościach na serwerze jak i o awansach lub degradacjach. Nie uniknione jest to, że ten dział powinien mieć co najmniej 2 kategorie. W pierwszej nowości na serverów/awansy, degrady/ciekawostki o serverze oraz 2 kategoria poświęcona wywiadom z graczami/administracją itd. •Jaki jest tego powód? Powód jest prosty i mam nadzieję zrozumiany otóż tkz. "Kółko redakcyjne" informowało by graczy o nowościach na serverze/ w minecrafcie(nowa wersja), a przy okazji byłoby doskonałym urozmaiceniem forum. •Jabym nazwałbym ten dział? Proponuję nazwę AppleInfo - AI lub też JabłuszkoweInformacje - JI Jeśli natomiast wy macie jakąś pomysłową, a zarazem fajną nazwe możecie się podzielić tym w komentarzu.
Możesz zacząć pisać coś takiego w dziale HYDE PARK. Jeśli założone przez Ciebie tam tematy chwycą to pomyślimy nad przyszłością. A tak przy okazji wydaje mi się, że możesz nie znać specyfiki, realiów naszego serwera. On się bardzo różni od tego, z którego tutaj przyszliście.
Już mamy coś takiego w planach, jeśli wprowadzimy to będą to raczej artykuły na głównej typu "nowa wersja mc" czy zmiany na serwerze. Prawdę mówiąc miało być już z nowym forum, może wprowadzimy za jakiś czas, ale musimy zaktualizować forum do nowej wersji (o ile jeszcze roczna licencja nie wygasła) Wygasła? powinniście wiedzieć kiedy było wprowadzane xenforo, bo ja już zapomniałem..