MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Urozmaicenie Forum (Redakcja)

Dyskusja w 'Propozycje oczekujące na realizację' rozpoczęta przez użytkownika TheJockerek, 4 Marzec 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TheJockerek

TheJockerek Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Witajcie!

Co chcę dodać?

•Zwracam się z prośbą dodania nowego działu na forum servera, w którym to redaktorzy/informatorzy informowali by graczy o nowościach na serwerze jak i o awansach lub degradacjach. Nie uniknione jest to, że ten dział powinien mieć co najmniej 2 kategorie. W pierwszej nowości na serverów/awansy, degrady/ciekawostki o serverze oraz 2 kategoria poświęcona wywiadom z graczami/administracją itd.

•Jaki jest tego powód?

Powód jest prosty i mam nadzieję zrozumiany otóż tkz. "Kółko redakcyjne" informowało by graczy o nowościach na serverze/ w minecrafcie(nowa wersja), a przy okazji byłoby doskonałym urozmaiceniem forum.

•Jabym nazwałbym ten dział?

Proponuję nazwę AppleInfo - AI lub też JabłuszkoweInformacje - JI
    Jeśli natomiast wy macie jakąś pomysłową, a zarazem fajną nazwe możecie się podzielić tym w komentarzu.

• Kreatywny x 4
    • Burak x 4
    • Lubię To x 2
    • Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne x 1
    • Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Możesz zacząć pisać coś takiego w dziale HYDE PARK. Jeśli założone przez Ciebie tam tematy chwycą to pomyślimy nad przyszłością.
    A tak przy okazji wydaje mi się, że możesz nie znać specyfiki, realiów naszego serwera. On się bardzo różni od tego, z którego tutaj przyszliście.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  3. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    590
    Już mamy coś takiego w planach, jeśli wprowadzimy to będą to raczej artykuły na głównej typu "nowa wersja mc" czy zmiany na serwerze.

Prawdę mówiąc miało być już z nowym forum, może wprowadzimy za jakiś czas, ale musimy zaktualizować forum do nowej wersji (o ile jeszcze roczna licencja nie wygasła) :p Wygasła? powinniście wiedzieć kiedy było wprowadzane xenforo, bo ja już zapomniałem..

#3 Craftapple.pl, 6 Marzec 2018
    Ostatnio modyfikowano: 6 Marzec 2018
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę