Więc tak mam dosyć żałosnego zachowania pana Gallusa. Dlaczego? Odnosi się czasami w niezbyt fajny sposób (i to nie tylko do mnie) próbując zwrócić na siebie uwagę i wzmocnić pozycję samca alfa. Ostatnio co napisał w tym dziale po prostu dodało mi +7 do cringe'a zamiast mnie rozbawić. Myślę również, iż ten wątek który on napisał jest częściowo podobny do mojej ''Ankiety o paluszkach'' (Tutaj jest wątek Gallusa o którym mowa). Porównajcie przykładowo zakończenie wątków. Dlaczego ten Gallus się nie opamięta tylko dalej idzie w nie tą stronę? Jeżeli ktoś zgadza się z moimi słowami niech zostawi jakiś popierający głos pod tym wątkiem dając kciuka w górę albo wypowiadając się pod tym wątkiem, co on sądzi o zachowaniu naszego Gallusa. Wypowiedziałbym się o tym co o nim sądzę, ale to są treści częściowo wulgarne i takie, które by poskutkowały kolejnymi punktami ostrzeżeń. Miłego dnia.
Ja nie chce wymuszać lajków. Jeżeli to w taki sposób odebrałeś chciałem powiedzieć, że miałem tylko na celu poprzez powiedzenie, że To chciałem TYLKO sprawdzić ile osób się ze mną zgadza. Niekoniecznie to też musiały być kciuki w górę. Mogły też się jakoś szczególnie wypowiedzieć. Prawdopodobnie poszło o użyte przeze mnie słowo 'niech' które jest podkreślone w tym cytacie. Wiem, że to jest tak żartobliwie ale gdyby ktoś wziął nasze słowa zbyt poważnie niech ma moje wytłumaczenie.
Wlasnie to ty zwracasz na mnie uwage Zal ci dupe sciska, ze jestem fajny? Bo ja tak to rozumiem. A od kiedy nie wolno napisac Hydepark-...?