MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

...

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika ToNieJestRoyalSteve, 7 Marzec 2018.

1. ToNieJestRoyalSteve

Docenione treści:
    96
    Więc tak mam dosyć żałosnego zachowania pana Gallusa.
    Dlaczego? Odnosi się czasami w niezbyt fajny sposób (i to nie tylko do mnie) próbując zwrócić na siebie uwagę i wzmocnić pozycję samca alfa. Ostatnio co napisał w tym dziale po prostu dodało mi +7 do cringe'a zamiast mnie rozbawić. Myślę również, iż ten wątek który on napisał jest częściowo podobny do mojej ''Ankiety o paluszkach'' (Tutaj jest wątek Gallusa o którym mowa). Porównajcie przykładowo zakończenie wątków.
    Dlaczego ten Gallus się nie opamięta tylko dalej idzie w nie tą stronę?

Jeżeli ktoś zgadza się z moimi słowami niech zostawi jakiś popierający głos pod tym wątkiem dając kciuka w górę albo wypowiadając się pod tym wątkiem, co on sądzi o zachowaniu naszego Gallusa.
    Wypowiedziałbym się o tym co o nim sądzę, ale to są treści częściowo wulgarne i takie, które by poskutkowały kolejnymi punktami ostrzeżeń.
    Miłego dnia.

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Stop wymuszaniu lajków.

Kto się zgadza lajk

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Lista
  3. ToNieJestRoyalSteve

Docenione treści:
    96
    Ja nie chce wymuszać lajków. Jeżeli to w taki sposób odebrałeś chciałem powiedzieć, że miałem tylko na celu poprzez powiedzenie, że
    To chciałem TYLKO sprawdzić ile osób się ze mną zgadza. Niekoniecznie to też musiały być kciuki w górę. Mogły też się jakoś szczególnie wypowiedzieć. Prawdopodobnie poszło o użyte przeze mnie słowo 'niech' które jest podkreślone w tym cytacie.

Wiem, że to jest tak żartobliwie ale gdyby ktoś wziął nasze słowa zbyt poważnie niech ma moje wytłumaczenie.

4. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    Wlasnie to ty zwracasz na mnie uwage :pZal ci dupe sciska, ze jestem fajny? Bo ja tak to rozumiem. A od kiedy nie wolno napisac Hydepark-...?

Poleć tę stronę