1. Nick w grze:Feghuang 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:Crytal 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data:19.03.2018 5. Opis wykroczenia: Wielokrotna obraza. 6. Dowody:Screeny
polecam zajrzeć w consolke jak on mi mówi że wysłał moje nudesy parom osobom [na msg mi napisal] ze wyslal kazal mi wszystko odszczekac co pisalam do niego. po prostu to wszystko mnie niszczy jak chce ktos cos wyjasniac zapraszam na facebooka lub gg [Fasolka]
Polecam udowodnic to co piszesz. Specjalnie narobilem screenow zebys juz nie mogla klamac wybacz ale przegralas. Moze Cie to czegos nauczy.
Administracja nie ingeruje w czat prywatny @Crytal Weź sobie odpuść już CA ta bajka już nie istnieje dla Ciebie, ponieważ ośmieszasz się na forum jak i w grze ponoć 16+ a dla mnie 10+...lepiej idź tam gdzie masz ponoć Pomocnika i tam gdzie nie mówiłaś takich rzeczy jak tutaj (chyba). Nie dowartościujesz się tym, że piszesz jakieś głupoty i pokazujesz psychiczną osobę nawet współczucia Ci nikt w końcu nie ukarze.
Oj Crytal Crytal... Zrozum, iż ca już nie jest dla ciebie. Połowa ludzi tutaj ma ciebie dosyć i uważa Cię za dziecko. Podlizujesz się, i nic z tego nie masz. A więc, na co ci to?
Crytal omg jesteś taka biedna. Crytal omg jesteś chora i to cię dopuszcza do pisania takich rzeczy. NIE Ja mam już mam cholernie dosyć twojego zachowania. Oczywiście można sobie pożartować ale nie przesadzać. Odnosiłem się w tym zdaniu tylko do twojego zachowania na forum ostatnim czasem. Dwudziesty raz powtórzę, że nie będę wbijał na wasz serwer, ale nawet ja mogę się domyślić, że coś jej tam odwala. WEŹCIE JĄ W KOŃCU OGARNIJCIE BO OD TAKICH LUDZI TO SIĘ CHCE WPISAĆ /UNINSTALL MINECRAFT.EXE
4. W przypadku gdy Użytkownik jest obrażany, szykanowany, zastraszany lub przeszkadzają mu wiadomości innego Użytkownika, powinien skorzystać z komendy „/ignore <nick>”. Komenda ta ukrywa wszelkie działania na czacie danego Użytkownika, którego Użytkownik wskazał w atrybucie „<nick>”.
poza tym, z góry przepraszam za to, że złamałam zasady netykiety ale po tym jaką opinię o mnie wyrobiłeś, jak mnie prowokowałeś i groziłeś na msg i an fb nie mogłam się powstrzymać. https://imgur.com/a/pkIc4 - msg i chat z wczoraj + wczesniejsze podrywanie mnie na fb [podam na pv bo nie jestem chamska jak NIEKTÓRZY, FENG. Jestem gotowa przyjąć karę w postaci tempmute nawet na tydzień lub 2 tygodnie, ale nie jestem za permbanem, gdyz @nowez juz wiesz o co chodzi ze mną i z tą sprawą.
Niech ktoś zgłosi jej konto na FB do obsługi FB. Zamkną jej, bo przecież nie ma 13 lat. Proszę zróbcie to dla jej dobra.
Three z moją chorobą jest wskazane żebym miala fb do kontaktu z rodziną lub klasa (y) Poza tym mam15i pół lat
Witam W związku z recydywą, Gracz został zbanowany permanentnie. podajesz punkt z regulaminu do którego sama się nie stosujesz Co do całego wątku to nie nabijajcie bezsensownie postów bo to tylko na swoją nie korzyść robicie a nic tym nie zmienicie. Co do Fenghuang to zostaje zbanowany na 7dni za złamanie punktu 4.4 z regulaminu. Pozdrawiam