1. Dokładny nick w grze: ArkaGdynia_ 2. Wiek: 16 lat 3. Od kiedy grasz na CA? Od 2014/2015 roku 4. Masz doświadczenie w PvP? Wcale nie mam ( nie no mam ) 5. Miałeś kiedykolwiek bana dot. PvP? trzy wystarcza ? 6. Kiedy najczęściej wchodzisz na CA? Jestem codziennie od godz 17:30 - 18 7. Spełniasz wszystkie obowiązki (posiadanie miecza, zbroi)? Szlachta posiada takie ity 8. Umiesz współpracować z innymi? Jasne ze tak 9. Posiadasz Ts3? Posiadam. ale zadko wbijam
1. Dokładny nick w grze: ThunderBuddys 2. Wiek: 18+ 3. Od kiedy grasz na CA? Regularnie od 2014 roku. 4. Masz doświadczenie w PvP? Tak. 5. Miałeś kiedykolwiek bana dot. PvP? Tak. 6. Kiedy najczęściej wchodzisz na CA? Kiedy mam czas. 7. Spełniasz wszystkie obowiązki (posiadanie miecza, zbroi)? Tak. 8. Umiesz współpracować z innymi? Tak. 9. Posiadasz Ts3? Tak.
1. Dokładny nick w grze: Panstachu321 2. Wiek: za chwileczkę 15 lat 3. Od kiedy grasz na CA? Od roku prawdopodobnie 2015 4. Masz doświadczenie w PvP? Systemu PvP od 1.9 jeszcze nie ogarniam ale nie jest najgorzej 5. Miałeś kiedykolwiek bana dot. PvP? Tak , miałem bana za kill aurę 6. Kiedy najczęściej wchodziszna CA? W dni wolne od szkoły 7. Spełniasz wszystkie obowiązki (posiadanie miecza, zbroi)? Brakuje mi tylko hełmu i butów a tak to wszystko posiadam 8. Umiesz współpracować z innymi? Tak owszem 9. Posiadasz Ts3? Posiadam Psssst... Dodam tylko jeszcze że najwcześniej na serwer uda mi się wejść dopiero za 2 tygodnie gdyż mam karę :c (chociaż Stachu postara się ową karę skrócić )