Witam nie nudzi się wam w ten nudny dzień Tak? Nic nie szkodzi bo mi też Ale do rzeczy Lubicie samoloty z I wś i II wś Tak ? To mam coś dla was - World Of Warplanes Grę w której latamy samolotami i niszczymy wrogie samoloty A propos samolotów to mamy do Wyboru Kraje : (Nacje) - ZSSR - Niemcy (rzesza) - USA -Japonia - Wielka Brytania - Chiny * Podane kraje mają samoloty premium (Chiny i Francja) aby nimi latać musicie kupić konto premium - Francja* A jakie to samoloty mamy w grze : Myśliwce wielozadaniowe,Myśliwce,Cieżkie myśliwce ,Bombowce ,Samoloty szturmowe,samoloty Premium Ale chyba nie chcecie zaczynać słabymi samolotami tieru I To też mam coś dla was Kod dzięki któremu będziecie mieli troche bonusów na starcie Samolot Premium Type224 ,Samolot Premium AR-67 I 2 dodatkowe sloty w garażu 1) Jak zagrać i jak zdobyć Kod : Wchodzimy w (brzydki reflink, nunu nie wolno) klikamy AKTYWUJ 2) Tworzenie konta to powinniście sobie poradzić sami gdyż jest do bardzo proste *zapamiętacie wasze dane które wpisaliście przy rejstrowaniu sie potem gdy gra będzie zainstalowane i w nią wejdziecie będziecie musieli je podać 3) Pobieramy Grę i W nią gramy życzę mam miłej gry A teraz takie ss z gry Type 224 AR-67 (dla Niekumatych AR-67 to samolot ten z ,,krzyżem" a Type 224 to ten z takim ,,kołem' https://worldofwarplanes.eu/pl/
Jako, że mam akrofobię to nie dla mnie takie gry, ale trzymam kciuki za Was Ode mnie łapcie muzyczkę motywującą. Mam nadzieję, że skumacie dlaczego takowa.
Nie lubię samolotów. Nie lubię latać. Nie lubię niszczyć. Jednym słowem: Fuj. Moje zdanie, nie oceniaj plz.
Ale zrozum, że niektórzy maja inną opinię i to uszanuj. Nie każdy musi się z Tobą zgadzać. A teraz się uspokój, idź na Niedzielę Palmową, a potem zmień datę urodzenia na swoim profilu na 2006/07.