MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Najlepsza gra na swiecie

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika maxser, 27 Marzec 2018.

1. maxser

maxser Użytkownik

Docenione treści:
    28
    W sumie w swoim zyciu gralem w wiele ambitnych gier trudno by mi bylo zrobic top 10 wiec napisze najlepsza gre w jaka gralem i wedlug mnie czemu to najlepsza gra ;D Dodam tylko ze w gre gralem w 20 fps na najniszych jak jeszcze upgradeu nie mialem he he. A wiec ta gra to Wiedzimin 3:Serca z Kamienia
    Czemu?
    Wiedzimin 3 Serca z Kamienia to najpiekniejsza przygoda jaka moze przezyc grac w swiecie gier cytat quaza: Mamy Tu i Komedie przezabawne wesele I Horror Przygoda w nawiedzonym Domu I Walke I Dramat Mamy tu wszystko. Cala piekna historia zabiera nas w przerozne miejsca. Wiedzimin 3 jest dobry ok nawet bardzo dobry swietny ale nie dorasta do piet sercom z kamienia. Przejmujaca wzruszajaca historia oraz piekna grafike jak zawsze mega barwne i interesujace postacie podsumowajac Wybitny Dramat! Ostatnia rzecz czemu nie krew i wino ??? Gralem i ukonczylem ale krew i wino mimo wszystko uwazam to za najslabsza czesc wiedzimina 3 krew i wino mimo ze ma swietna linie fabularna. To poboczne questy oraz nasrane bez powodu lokacje i obozowiska ktore sa takie same mowia za siebie. Jesli ktos gral w wieska 3 piszcie swoje odczucia

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
    Reklama
  2. mean

mean Użytkownik

Docenione treści:
    23
    :)O muszę tu przyznać że cały Dziki Gon jest świetny lecz ta cześć była najwspanialsza w jaką grałem , nigdy żadna gra nie wzbudziła we mnie tylu emocji na raz! Wspaniała historia z elementami dramatu i komedii .
    Każdy kto lubi nadprzyrodzone klimaty powinien zagrać w ten dodatek a najlepiej przejść całego Wieśka 3 .
    Co do Krwi i Wina to jest dobrze ale moimi zdaniem nie tak dobre jak Serca z Kamienia.
    Moja rekomendacja!:)

3. lene

lene Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Ja kiedyś zagrałam w wiedźmina II i nadal nie mogę przejść jednego momentu, I am just noob.
    Na razie zaczęłam serię LIS [ Life Is Strange ] i druga część jest w trakcie instalacji - before the storm. Seria LIS jest bardzo ciekawa i dość długa, ciekawa, która rozwija pasję dot. fotografii. Właśnie oglądam Fan-made'a tej gry - pierwszej części. Oto on: . Super gra, poznałam ją u naruciaka na live i oglądałam u JDabrowsky.
    Uwielbiam. Gra i dla dziewcząt i dla chłopców. Mogę na priv podesłać link do pierwszej i drugiej części - za darmo i w dodatku bez wysyłania smsów. Podczas nudy na prawdę polecam! :)
    Tu jeśli ogarniacie j.Ang to ogarniecie również co mówią bohaterowie [link wyżej wysłany].
    Pozdrawiam :p i zachęcam do zagrania. Gra z tego co wiem płatna jest na steam, ale podeśle zainteresowanym na pv na forum :333.[bezpłatną]

Poleć tę stronę