1. Nick w grze: GepardsPL 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: nowez 3. Serwer: (np. survival/creative) sv 4. Przybliżona data: 30-03-2018 5. Opis wykroczenia: Niesłuszne ostrzeżenie 6. Dowody: https://zapodaj.net/6d9f8964a84d4.png.html Regulamin mówi : Na serwerach Minecraft Craftapple Network obowiązuje całkowity zakaz pisania drukowanymi literami (tzw. CapsLock). Kara : (§ 3. Pkt. 1) Na serwerach zainstalowane jest odpowiednie zabezpieczenie, natomiast jeżeli delikwent w celu obejścia go, stosuje kropki, przecinki itp. między literami np. „C.A.P.S” należy wyrzucić go z serwera. Jeżeli po powrocie nie przestaje wykonywać tej czynności, należy ponownie wyrzucić go z serwera, jeżeli nadal będzie to robić, proszę wymierzyć karę w postaci wyciszenia od 1 min do 24h. Napisałem wiadomośc z capslockiem i kicknąłem samego siebie , ponieważ regulamin wyraźnie o tym mówi. Więc nie rozumiem dlaczego administratorka nowez daje mi ostrzeżenie. Pozdrawiam.
Lubie Cię, ale przesadzasz. Za twoje "POLSKA" dałeś sobie sam kicka. W jakim celu? W celu udowodnienia sobie samemu, że surowo stosujesz regulamin i wychowujesz sam siebie, czy może w celu pokazania, że jesteś wzorowym pomocnikiem aż do bólu? Jeśli za moje własne "IKS" nie dostałam kicka, to ty nie powinieneś przesadzać i wymierzać sam sobie kary. Gepards, ochłoń troszkę, wyjdź z serwera, odpocznij i tyle. Trzymaj się
Ja i ,, wzorowy ''... Nie , chodzi o to żeby ktoś wkącu zaczął stosować tego regulaminu , nawet nie wspomnę że jest on bardzo źle zrobiony , i przydało by się go porządnie zedytować. Aczkolwiek z drugiej strony , leciały na mnie skargi za to że napisałem coś z Capslocka i chcieli mi dać degrada. To co mam stać i milczeć , jak są na mnie skargi? Dałem kicka sobie jako osobę która nie zastosowała się do regulaminu. Więc jaki problem? Dlaczego dostaje ostrzeżenie za coś co robię poprawnie? To że mam ,, pomocnik '' koło nicka nie znaczy że wszystko mi wolno , i za każde swoje ,, wybryki '' ponoszę konsekwencje.
Zachowujesz sie jak jakis gowniarz, usilujac dogryzc Nowez jak tylko potrafisz. W momencie kiedy Pomocnik celowo "lamie" regulamin (a wlasciwie dziala na jego skraju, bo za typowe jego lamanie wylecialby na zbity pysk) tylko i wylacznie po to, by moc sie kick'nac jest to istna zabawa komendami, do ktorych dostep otrzymal w zupelnie innym celu. Na moje oko nie zaslugujesz na miano Pomocnika (Ekipa i Administracja ma byc lacznoscia, jednoscia, zespolem, a Ty poki co szukasz konfliktu, mozliwosci dowalenia Nowez na kazdym kroku, uzywajac przy tym uprawnien otrzymanych w celu niesienia pomocy graczom i utrzymywania wsrod nich porzadku), aczkolwiek wiem, iz na CraftApple byt w E&A nie jest az tak rygorystyczny, jaki byc powinien, a moje slowa zbytniego znaczenia nie maja. Ochlon. Po prostu ochlon. Zrob sobie mala przerwe, odpocznij, przemysl swoje zachowanie i zastanow sie nad wystosowaniem przeprosin w strone Nowez.
Jeśli uważasz, że jest źle zrobiony, to go przeanalizuj, wyłap fakty, które Ci się nie podobają i zgłoś je do administracji, przecież jesteś w ekipie i ingerujesz jakoś w ten serwer, prawda? To, że "użytkownicy" uważają, że powinieneś dostać degrada nie oznacza, że administracja tak uważa. Skoro tutaj jesteś to oznacza, że nic złego nie robisz. Nie tylko ty z ekipy pisałeś capsem. Ale jak dobrze pamiętam tylko ty wymierzyłeś sobie karę. Inni brali to jako żart i nikt nic do tego nie miał.
Jeśli chodzi o CAPS LOCK to należało Ci się. Notorycznie bawiłeś się tym, więc wiadomo było, że kiedyś się to tak skończy. PS. Kiedyś za coś podobnego wyleciał ziomek z Ekipy PPS. "Dałem kicka sobie jako osobę która nie zastosowała się do regulaminu. " -> Leżę i nie wstaję #WzorowyPomocnik
Marcin. Była na mnie skarga , co sprawiło że większośc ekipy troszke zmieniło zdanie odnośnie mojego ,,pomocnikowania'' Dnia dzisiejszego napisałem słowo z capslockiem , co za tym idzie nie zastosowałem się do regulaminu. Jeśli nikt nie ma godnośći mnie zkickować , to zrobiłem to sam. Za co dostaję ostrzeżenie , za to że według regulaminu wyrzucam osobę która piszę capsem? Pozdrawiam.
"Nikt nie ma godności żeby mnie zkickować" O B O Ż E XDDD Człowieku, serio, uspokój się Najwidoczniej nic nie zrobiłeś, co kwalifikowało się do wyrzucenia, a było 2 członków administracji, więc mogli to zrobić. Już tak nie zakrywaj się tym regulaminem.
Przede wszystkim to nie mogę tego pojąć, jak Pomocnik może pisać o sobie, że nie przestrzega regulaminu i sam się za to kara. "Nikt nie ma godności" Cię wyrzucić może dlatego, że Oni myślą podobnie jak ja? Jeśli by się uprzeć na ten Twój capslock, to można byłoby uzbierać z tego perma Skoro już była na Ciebie skarga i Twoje zachowanie się nie poprawiło to...?
#facepalm #trudne_sprawy Wszystko fajnie, ale czy możecie nie nabijać bezsensownych postów? (Polecam "edit" w jakimś jednym swoim poście )
Kickanie siebie miało być jakąś manifestacją? A może to zwykły ból dupy, nie widzę sensu istnienia tego wątku.