MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Reaktywacja sky block

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Franklin1906pl, 31 Marzec 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Franklin1906pl

Franklin1906pl Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam, przychodzę z dość poważną i wymagającą dla administracji propozycją, a mianowicie proponowałbym reaktywowanie sky blocka. Dzisiaj jak wszedłem na serwer to na sky blocku nie było żywej duszy. Moim zdaniem problemem jest to, że nowa edycja tego trybu nic nie wniosła. Wiadomo, kilka poprawek pewnie było ale to były malutkie zmiany. Pamiętam jak podczas uruchomienia po raz pierwszy tego sky blocka (mam na myśli tej edycji która wyglądała jak teraz gdyż nie wiem co wcześniej się działo) ludzie świetnie się bawili, a teraz wszystkim to się po prostu znudziło, gdyż nie ma żadnych nowości. Wyżej wymieniłem, że moja propozycja po zaakceptowaniu była by bardzo wymagająca ponieważ proponuje kompletną zmianę sky blocka, czyli nowe wyspy, nowy spawn, nowy sklep, nowe zadania itd, czyli rzeczy które kompletnie zmienią na lepsze ten cudowny tryb w który Ja, oraz wiele innych graczy zagrywaliśmy się wiele godzin. Na koniec jeszcze dodam, że serce zawsze mi się krajało, jak widziałem, że tryb survival zawsze był na pierwszym miejscu. A to nowy silnik, a to inne dodatki, wszystko dla survi, dlatego błagam administracje żeby skupić uwagę na sky blocku żeby craftapple to nie był tylko creative i survival. To tyle mam nadzieję, że zapaleni sky-blockowicze poprą mój pomysł, a administracja w jakikolwiek sposób zareaguje na moją propozycję.
    Z poważaniem,
    Franklin

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Kreatywny Kreatywny x 2
    • Lista
    #1 Franklin1906pl, 31 Marzec 2018
    Ostatnio modyfikowano: 31 Marzec 2018
    Reklama
  2. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    590
    Survival to flagowy serwer, był głównym kiedy nie było jeszcze lobby, a creative był osobnym światem na survivalu. Zaraz po nim jest OpenCreative, bo gra tam dużo ludzi.
    Jeśli w szczycie gra na SkyBlocku 5 osób, to raczej nic dziwnego, że nie zwracam na niego uwagi. Nawet na siebie nie zarobi.
    Nie opłaca nam się zmieniać tam spawnu co edycję, na następną może coś zmienimy, być może serwer będzie typem "super easy", może jak będzie prościej, i dowalimy tam bezsensowne dodatki to ktoś zechce grać. Jaki jest sens wymyślania tych głupkowatych zadań? Przecież to katorga, jak chcesz wyślę Ci configi, możesz wymyślić i milion zadań, o ile zdołasz. A gdybyś zajął się konfiguracją sklepu, po 30 minutach dostałbyś oczopląsu od tych linijeczek produktów.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zabawne Zabawne x 2
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę