Ten post oparłem na fakcie iż niektórzy gracze używają ocen negatywnych w niepoprawny sposób lub też w nieuzasadnionej sytuacji np. - Używanie oceny "Głupek" wtedy gdy osoba pragnie wyrazić że nie zgadza się z przedmówcą. - Używanie ocen negatywnych pod postami mniej lubianych osób których posty faktycznie mogą się przydać. Proponuję usunięcie wszelkiego rodzaju ocen negatywnych z forum a pozostawienie ocen pozytywnych. Gdy dany gracz chce wyrazić że dany post/wiadomość mu się podoba/zgadza się z jego treścią wtedy daje ocenę pozytywną. Natomiast gdy dana wiadomość nie przypadnie tej osobie to gustu pozostawia ją bez oceny.
Emm, te oceny na nic szczególnie nie wpływają. Jeżeli czujesz się źle z tym, że ktoś daje ci "głupek", to naprawdę polecam popracować nad samooceną B)
Jest kilka sposobów ominięcia właśnie takiego przypadku: - Nie pisanie głupich postów lub nie na temat - Jeżeli nie zgadzasz się z osobą, a jesteś pewny że ci odda, nie dawaj jej wcale - Miej to gdzieś, nikt nie ocenia gracza za pomocą tych reputacji Na nie.
Gallus nie wie o co chodzi, bo ma w dupie CA , już mnie nie ignorujesz? Poza tym, to ty mi nabijasz Głupki, policz ile ich mam (te które mi dałeś)
Nie rób z siebie osoby żałosnej i nic nie wiedziącej, bowiem to ciebie ludzie bardziej kojarzą z nabijania głupków. Dawałem ci jakieś głupki, bo miałem sensowny powód. Proszę cię, nie pogrążaj się już panie 'wyższa inteligencja społeczna'.