Chciałbym ponowić prośbę, którą zawarłem TUTAJ i nie została rozpatrzona. Żeby nie było dodam cytat. Podam jeszcze przykłady : TUTAJ wypowiedź RoyalSteve, rozpatruje to jak moderator, ale oni chyba moją mózg, co nie? :> TUTAJ wypowiedź Neluchaa, która jest zupełnie niepotrzebna ;-; W TYM wątku większość odpowiedzi jest zbędna. (Tak jak wszystkie przykłady :>) TUTAJ wypowiedź DJCreeperYT , pytam się, po co? Zwykłe nabijanie postów. W OSTATNIM PRZYKŁADZIE nawet lukiasfalt zwrócił uwagę Igitolog oraz ziomekxp Jest ich oczywiście o wiele, wiele więcej, a od wypowiedzi pod podaniami się odczepię, to jest swoista tradycja na forum tego serwera :] Ps. Założyłem nowy temat, żeby nie było odkopu :>
Przypomnę ci iż praktycznie zawsze gracze wypowiadają się co sądzą o un-banie dla danego gracza, gdyż to oni najczęściej mają styczność z graczem który został ukarany i stara się o bana. Chodzi mi o cytat w którym sądzisz że mój post był tam zbędny, przeglądnij sobie inne prośby o un-bana i powiedz mi w której prośbie nie ma żadnego posta innego gracza (chodzi mi o prośby które nie zostały z automatu zamknięte) Co do propozycji jestem na tak, ale tylko o posty które zupełnie nic nie wnoszą do sprawy.
Na tak, nie lubię randomów piszących: O, o, o! Trza zamknąć! Bo admin jest ślepy... ludzie, to XXI wiek, bądźcie rozsądni, a nie jak debile.
Ja tam głupkuję takich agentów, ale fakt nabijanie numerków robi chaos w wątkach. Pod skargami powinna być zablokowana możliwość pisania postów przez osoby poniżej rangi Moderator i tyle. Ewentualnie pomocnik o ile ludzie nadal wrzucają te bezsensowne skargi typu "Maciek mnie obraził, moją mamę też, dajcie mu bana". Jeżeli ktoś chce się tłumaczyć to jest opcja napisania ODWOŁANIA, nie widzę sensu tłumaczenia się pod skargą skoro Moderatorzy i w górę dają bany tylko jak mają stuprocentową pewność. Ale opcja z warnami też spoko, ale weźcie pod uwagę to, że tak naprawdę Three został sam na tym forum, nie wiem czy nadąża z supportem + magicznymi zapomnianymi guziczkami "Zgłoś posta" + innymi pierdołami.
Po 1 no i odkopałeś ten temat. Po 2 takie osoby są karane, a ich posty zazwyczaj usuwane. Po 3 jeżeli uważasz, że jakiś post jest 'zbędny' to masz obok niego taki magiczny przycisk do zgłaszania postów. Pozdrawiam.