Imię:Alicja Dokładny nick w grze:ila2120 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej dziennie przebywam w grze ok 4-5 godziny, najczęściej gram na trybie survival. Data urodzenia:13.06.2007 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Około 2016 bodjaże wersja 1.8. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Marzec 2018 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:Na forum nigdy nie byłam karana, lecz raz mnie wykopano z servera. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Nie posiadam tej rangi. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie, nigdy nie składałam podania na Pomocnika. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciała bym dodać na serverze questy np :zbierz 64 diamentów. Nagroda: 200Ac Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik Pomocnik posiada uprawnienia: /kick <ila2120> <wulgaryzmy> - Wyrzuca gracza w danym momencie z servera. /tempmute <ila2120> [...........] <POWÓD>-Wyłącza prawo głosu. /unmute <ila2120> -Włącza prawo głosu. Obowiązki: Zgłaszanie błędów do Adminisratora lub ViceAdministratora. Pilnowanie czatu. Wyjaśnianie komend. Zbierać dowody do karania. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:Chciałabym zostać Pomocnikiem aby pomagać graczom,niestety byłam świadkiem wielu sytuacji w których nie było pomocnika gdy był potrzebny. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Myślę że tak. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. 1.Mam na drugie imię Anna. 2.Mieszkam w województwie lubelskim. 3.Mam rybkę ma na imię wąsaty 4.Moje hobby to Minecraft i seria The Sims. 5.Nie lubię matematyki. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:Najbardziej w grze minecraft podoba mi się że można zrobić co się chce, że można budować,tworzyć. Określ swoją dyspozycyjność:Głównie jestem od godziny 13-14 do 18-19 a w weekendy trochę dłużej.
Witaj. No ja nie widze abyś pomagała. Na forum też rzadko jesteś. No czy to takie rozbudowane to ja nie wiem Podanie nie estetyczne. Jestem na Nie. Spróbuj ponownie za miesiąc Ja też nie
To ja wymienię plusy i minusy. Minusy: -Grasz na serwerze od marca 2018... -Na forum jesteś od niedawna, -Twoje zdania nie są rozbudowane, -Twoje podanie jest nieestetyczne i pisane na szybko, -Podanie jest nie zgodne z regulaminem, ponieważ zapomniałaś o umotywowaniu, -Dodałabyś questy, ale gdzie mamy się domyślać? -Grasz krótko w Minecrafta, -Grasz na serwerze krótko i mówisz, że byłaś świadkiem gdy działo się coś złego a Pomocnika nie było. Pomocnicy to też są ludzie którzy mają swoje życie prywatne i nie siedzą na serwerze 24 na dobę -Na serwerze cię nie widziałem ani raz. Plusów niestety nie widzę, ale podanie możesz napisać za miesiąc lub za 2/3 miesiące niech Gracze cię poznają. Definitywnie NIE
Słaby troll. Osoba, która na czacie udowadnia, że jej IQ nie przekracza 50 nie powinna zostać dopuszczona do Ekipy. POMOCNIK ma POMAGAĆ, a nie wyzywać każdego i opowiadać kto go "gwałci". Na nie.
-Na napisanie podania poświęciłaś za mało czasu, -Na serwerze grasz od niedawna, -Nie wiesz czym są rozbudowane zdania. Nie mam ochoty wypisywać dalej. No cóż, rocznik 2007 do mnie nie przemawia.. Na nie.
Wady: 1.Nie poświęciłaś wystarczająco dużo czasu na napisanie i dopracowanie podania. 2.Biorąc pod uwagę twoje skargi, wnioskuję że nie znasz regulaminu serwera. 3.Podanie jest niezgodne ze wzorem. (Brakuje umotywowania podania) 4.Zdania nie są rozbudowane. 5.Za mało informacji w punkcie "Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi". Jak narazie jestem na NIE. Pograj kolejny miesiąc na serwerze, pokaż że naprawdę jesteś godna tytułu pomocnika. Powodzenia, następnym razem.
Niestety fakt, iż nagminnie zdarza Ci się łamać zasady Netykiety, a w dodatku nikt nie kojarzy abyś pomagała przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona permanentnie.