MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Wiktorowy

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Wiktorowy, 13 Kwiecień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wiktorowy

Wiktorowy Anarietta Rozalinda Zygfryda von Schmatov

Docenione treści:
    37
    1.Nick z gry: Wiktorowy

2.Data otrzymania bana: 10-04-2018 około godziny 20:00

3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reg 4.6

4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Źle wyegzekwowany regulamin - podałem informację dosyć oczywistą, rzekomo sprzeczną z Regulaminem CraftApple Network.

§ 4. Rozgrywka na serwerach-

6. Wykorzystywanie wszelakich błędów, bugów serwerów Minecraft Craftapple Network lub gry Minecraft, w celu odniesienia korzyści, dowartościowania się (oraz innych niewymienionych) bądź zatajanie ich przed Administracją, karane będzie zgodnie z Taryfikatorem Kar.

Według mnie, wykorzystywanie oraz dowartościowywanie się czy zatajanie informacji przed Administracją, nie ma nic wspólnego z moim przewinieniem, ponieważ wymieniłem na forum bug wręcz oczywisty, i wykorzystywany przez znaczną część Graczy na trybie OpenCreative.

Wnioskuję zatem, o jak najszybsze rozpatrzenie mojej prośby i podjęcie odpowiednich kroków, jednakże
    jeżeli moje zachowanie rzeczywiście łamie zasady panujące na CraftApple Network, prosiłbym o dokładne wytłumaczenie mi popełnionego przeze mnie błędu.

Z poważaniem, Wiktorowy

• Lubię To Lubię To x 3
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
    #1 Wiktorowy, 13 Kwiecień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 13 Kwiecień 2018
    Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Mówisz, że nie wiesz za co dostałeś bana, po tym piszesz coś takiego, a potem nagle znowu nie wiesz za co dostałeś bana.
    BUG to BUG, nieważne ile osób o nim wie, ile osób z niego korzysta, zgłosiłeś to na support? Nie?
    No to elo.

10/10

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 4
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  3. nowez

nowez #1696

Docenione treści:
    487
    Mam nadzieję, że Ladavi wystarczająco wytłumaczył Ci popełniony przez Ciebie błąd. Rozpowszechniłeś ten bug na Forum, a to jest karane.

Prośba odrzucona.

• Lubię To Lubię To x 5
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę