1.Nick z gry: NegatiVver322 2.Data otrzymania bana: 10.03.2018 17:10 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Recytywa/obraza ekipy/GepardsPL 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Z tego powodu ze obrazilem moze Gepards'a ale odnosze sie do tego ze juz nie jest pomocnikiem wiec powinnienem dostac ub za to ze niej est jzu czlonkiem ekipy.
Eh Gepards tam kolega napisał "obraza ekipy/GepardsPL" więc kurde jakim sposobem Cię w tedy nie było w ekipie? Puknij się Ty w ten kaczy łeb...
Z tego co wnioskuję to raczej ty jesteś upośledzony. Własnego honoru nie masz, że tak się wysławiasz w swoich wypowiedziach? Wstyd i hańba.
Wstydem i hańbą było bawienie sie permisjami gdy straciłeś pomocnika . Ja przynajmniej wchodziłem na mulciakach zeby wyjaśnić , chociaż i tak bana wyrwałem.
Nadużywanie permisji to jedno, a obrażanie innych (również administracji) i stosowanie wobec ich wulgarnych określeń to drugie. Ja zrozumiałem swój błąd i wiem, że źle postąpiłem, teraz opamiętaj się z tymi wyzwiskami i kulturą osobistą, bo może być za późno.
Obraza członka Ekipy jest czymś wobec czego nie ma taryfy ulgowej. Ekipa ma się czuć pewnie, nie może bać się działać w obawie, że zostanie "opluta" przez jakiegoś ancymona. Myślę, że do tygodnia po rozpoczęciu Nowej Edycji nie masz co myśleć o UB. Prośba odrzucona.