Imię: Sebastian Dokładny nick w grze: SpeedNitro Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej gram na serwerze Creative, poświęcam na to około 2 godziny dziennie Data urodzenia: 2004.10.11 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.2.0_02 4 listopada 2010 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około 5.2016 (Wiem w moim poprzednim podaniu napisałem 9.2014 lecz się pomyliłem,czego nie zauważyłem.Jakby ktoś się pytał to prawda jest taka,że grałem początkowo pod nickiem ,,TheSpeedMaster'', lecz z tym kontem działo się coś dziwnego.) Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Na Forum nigdy,lecz na Serwerze dostałem kilka kicków za spam,netykietę i mute na 2 dni Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Owszem,składałem Podanie dnia 23 lipca 2017 roku. LINK:https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-speednitro.11150/ Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na tą chwilę wszystko (moim zdaniem) jest w porządku, lecz z perspektywy Pomocnika zdanie może być inne Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: UPRAWNIENIA: * /tempmute [nick] [czas na jaki zostaje przydzielony wyciszenie], np.:/Tempmute SpeedNitro 2d Netykieta * /Unmute [nick] - usuwa wyciszenie, np.: /Unmute SpeedNitro * /kick [nick] <Powód> - wykopuje gracza, np: /kick SpeedNitro Netykieta OBOWIĄZKI: -Pomogać Moderatorom w ograniczeniu chatu -Wykonywać czynności polecone przez Administratora/ViceAdministratora/Moderatora -Uczestniczyć w dyskusjach na Forum i życiu Serwera -Zgłaszać usterki/bugi/problemy do ViceAdministratora/Administratora -Pomagać Graczom i wyjaśniać Im działanie komend -Zbierać dowody podczas karania Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Od pewnego czasu brak mi pomysłów na to co można zbudować z klocków, więc przestawiłem się na czytanie chatu.Czasami na serwerze nie ma Pomocników na Serwerze niektórzy Gracze wyzywają się czy omijają cenzurę za co ZAZWYCZAJ nie są karani,a prośby innych Osób o zaprzestanie kończą się ZAZWYCZAJ odrzuceniem lub wyzywaniu na wiadomości prywatnej na Serwerze. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Po pierwsze to wczytam się w to,co piszą Gracze w konflikcie.Następnie wysłucham ich spróbuję uspokoić a w ostateczności użyję jednej z komend przydzielonych Pomocnikowi. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę,że tak i jestem pewien,że kilka Osób na tym Serwerze się o tym miała okazję się przekonać Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Sebastian, mam 13 lat i uczęszczam do VII klasy Szkoły Podstawowej.Interesuję się sprzętem komputerowym i samochodami,a między innymi ich działaniem.Lubię majsterkować,a szczególnie nadawać nowe życie przedmiotom,które w większości przypadków na 100% trafiły by do śmieci.Lubię pogadać z fajnymi osobami,które mogą mnie wiele nauczyć lub pomóc,i odwrotnie. Lubię też stawiać sobie cele, i do nich dążyć.Mimo, że o sobie ciężko się wypowiedzieć, to uważam się za przyjaznego człowieka.W wolnych chwilach spotykam się ze znajomymi, jeżdżę na rowerze i go naprawiam czy ulepszam, czy gram w takiego minecrafta Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Szczególnie to, że można w tej grze tworzyć.Tryb Multiplayer jest fajnym rozwiązaniem na granie bawiąc się,lub próbować swoich sił w trybie survival ze znajomymi.Minecraft to gra, która ciągle się rozwija,przez co błędów jest coraz mniej.Czasami z aktualizacjami pojawiają się nowe bloki,co cieszy osoby,które lubią budować. Określ swoją dyspozycyjność: Chat Serwera TeamSpeak Forum CraftApple Umotywowanie podania:Chciałbym dołączyć do Ekipy CraftApple, ponieważ lubię zmiany i pewne obowiązki.Pomaganie innym sprawia mi frajdę!Od czasu,w którym zacząłem się interesować chatem miałem okazję popatrzeć,jak działa Pomocnik.Myślę,że jak dostanę szansę,to ją wykorzystał bym ją.
Regulamin § 9.6 "Członkiem Ekipy nie może zostać osoba, która dopuściła się kiedykolwiek naruszeń netykiety, dobrego wychowania oraz złamała niniejszy regulamin." Raz rozumiem ale naruszyłeś aż 3 razy netykiete (3 x przy mnie) przez co miałeś mute i było to dość niedawno. Obiecałeś mi że już nie złamiesz regulaminu i tak trzymaj, ale musiałbyś mocno odpokutować swoje czyny, aby zawitać u Nas . Na chwilę obecną jestem na NIE.
Właśnie się zastanawiałem długo po przeczytaniu regulaminu ponownie,czy składać to podanie.Mam nadzieję że dostanę ,,2 szansę''
Cześć SpeedNitro, Przy nie tylko Raperze udawało Ci się łamać Netykiete , ale co do twojego podania wygląda ładniej jednak według mnie mogłeś pogrubić pytania by to ładniej wyglądało. Co do twojego zachowania w grze powiem, że no nie pomagasz jak i zdarza Ci się złamać Netykiete. Według mnie powinieneś poczekać jeszcze miesiąc i wtedy spróbować napisać podanie. Przez ten czas więcej pomagaj, zwiększ swoją aktywność na forum i przestań łamać Netykiete. Jestem na NIE. Pozdrawiam Skyraf~
Skyraf wszystko wyjaśnił, osobiście uważam że jeszcze za wcześnie, abyś otrzymał tą rangę. Przez ten czas poprawy wbij na TeamSpeak'a i daj się poznać innym graczom i popraw to co napisał kolega wyżej. Na nie.
Nie widzę cie na serwerze, nie pomagasz. Kojarzę twoj nick jedynie z kick'ow co zle o tobie swiadczy. Na nie.
Widzę Cie na serwerze, ale nie widzę żebyś pomagał Graczom. Kojarzę Cie bardzo dużo z kicków za netykiete. Moim zdaniem przyszły Pomocnik powinien przestrzegać regulaminu a w szczególności netykiety. Jestem na NIE.