Mam pytanie. Otóz 4 lata temu miałem konto na serwerze o nicku Edek123409 Teraz po 4 latach wbijam z powrotem na ten serwer , po prostu zobaczyć co się dzieje. Mam rangę vip+ (wygrałem ją dlatego że właściciel czy tam admin na serwerze zrobił konkurs na vipa i pierwsze 20 osób które napisze na maila dostaje vipa) Nie ma o tej randze w ogóle jakichkolwiek informacji. Jakby był jakiś właściciel lub administrator co mógłby napisać o co w niej chodzi z góry dziękuje
https://craftapple.pl/forum/threads/nowa-ranga-„premium”-oraz-likwidacja-rangi-vip-supervip.9139/ Co do samej rangi Vip+: Vip+ Co otrzymasz kupując rangę VIP: - 10 własnych teleportów /home, które ustawisz komendą /sethome nazwa (Survival) - 2 dodatkowe /home, które ustawisz komendą /sethome nazwa (SkyBlock) - Pisanie na kolorowo (Wszystkie serwery) - /kit vip a w nim 5 diamentów, 5 złotych jabłek i 1 mikstura regeneracji (Survival) - /kit vip a w nim 3 diamentów, 3 złotych jabłek, 3 żelazne kilofy, 20 AppleCoins, 32 schaby, 6 bloków trawy, 25 bloków ziemi, 19 butelek doświadczenia (SkyBlock) - Komenda /hat - kapelusze (Wszystkie serwery) - Prefix, który będzie cię wyróżniał na czacie (Wszystkie serwery) - Możliwość utworzenia 3 działek na serwerze Creative (Creative) - Możliwość utworzenia aż 15 działek (Survival) - Dostęp do dużej, bogatej wyspy dla Vip (SkyBlock) - Zmiana pory dnia dla siebie, komendą /ptime day/night/reset (/ptime help) (wszystkie serwery)