Witajcie! Wraz z rozpoczęciem się obecnej edycji survivalu pytałem się was czy bylibyście chętni wzięcia udziału w Konkursie PvP organizowanym przeze mnie. Na tamtą chwilę chętnych było 13 osób. Nie wiem jak jest teraz, dlatego stworzyłem ten wątek by znów zadać to pytanie "Czy jesteście chętni wzięcia udziału w Konkursie PvP?" Od razu zaznaczam, że na obecnym konkursie nie będzie tak jak na poprzednich, czyli walki w swoich diamentowych zbrojach. Na przyszłym konkursie nie byłoby tak. Gracze biorący udział nie przynosiliby nic swojego. Itemy otrzymujecie od organizatorów, bijecie się i przechodzicie do następnych etapów. Oczywiście najważniejsze! Nagrody! Jak najbardziej będą nagrody dla każdego. Nikt nie wyjdzie bez żadnego upominku. U góry znajduje się ankieta. Jeżeli jesteście chętni wzięcia udziału i podoba wam się propozycja owego konkursu to zgłoście się u góry w ankiecie. Jeżeli będzie dużo chętnych konkurs zorganizujemy w najbliższym czasie, a oficjalny wątek pojawi się na forum. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
*Wkleja jakiegoś nieśmiesznego mema, który później zostanie ocenzurowany/usunięty przez kogoś z Administracji* Biorę udział, dziękuję bardzo, dobranoc. Skraaaaaa, pa pa kaka ka W o a h