1)Imię: Igor 2)Dokładny Nick w grze: Dertax 3)Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W tygodniu dziennie przebywam około półtorej godziny, w weekend około dwóch godzin. Najchętniej przebywania na OpenCreative, chociaż czasem wchodzę na stergo creativa by sobie przypomnieć piękne czasy... 4)Data urodzenia: 12.12.2003 5)Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Był to rok 2015 i wersja 1.8. 6)Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Rok 2016. 7)Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie, nigdy nie byłem karany. 8)Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, obecnie nie posiadam. 9)Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak, składałem. 10)Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Trudno mi teraz ze 100% pewnością powiedzieć, jest tylko jedna sprawa która mi się nasuwa: odzywki graczy względem siebie, niektórzy nie rozumieją, iż po drugiej stronie, za ekranem siedzi prawdziwy, realny człowiek, które to odczuwa emocje. 11)Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawiania: Pomocnik może uciszyć graczy komendą /tempmute ; wyrzucać graczy komendą /kick ; zdejmować karę komendą /unmute. Obowiązki: Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora. Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum. Zbierać dowody podczas Karania. Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) 12)Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem by umilić graczom pobyt na serwerze. Zaprowadzać "pokojową atmosferę", i ogólnie polepszyć warunki grania dla użytkowników. 13)Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłucham obu stron, wyciągnę z ich " relacji " wnioski i spróbuję znaleźć kompromisowe rozwiązanie, tak aby obie strony były zadowolone. 14)Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak oczywiście. 15)Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem typowym czternastolatkiem, chociaż mam nietypowe hobby: uwielbiam terrarystyke, akwarystyke. Po szkole trenuje Schaolin Kung Fu, bardzo mnie to odpręża. W wakacje zawsze wyjeżdżam do jakiś ciepłych krajów, czasem do azjatyckich krajów, czasem do Chorwacji, zawsze w ów krajach nurkuje. Kocham nurkować, w wodzie czuję się bardzo odprężony, najbardziej lubię nurkować przy rafach koralowych. Jak niektórzy już się domyślili po początkowych zdaniach kocham zwierzęta: mam trzy gekony orzęsione, dwa akwaria pełne ryb. W przyszłości pragnę iść na japonistyke, genetykę, biotechnologie. 16)Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W grze Minecraft najbardziej podoba mi się: ogromny prawie nieskończony świat, w którym można przeżyć miliony przygód, możliwość zbudowania co kolwiek mi się zechce i oczywiście to, że gra jest ciągle aktualizowana. 17)Określ swoją dyspozycyjność: Skype i w tym tygodniu będzie to jeszcze TS i Discord. 18)Umotywowanie podania: Ostatnie miesiące moje życia było bardzo bardzo trudne, miałem stan przed depresyjny, samookaleczałem się, dwa razy próbowałem popełnić samobójstwo, jednak pojawił się ktoś kto uświadomił mi, że życie jest tylko jedno i zachęcił mnie do pójścia do psychologa. Teraz jestem zupełnie nowym człowiekiem rozwijam swoje pasje, przesiadywanie na Crafrapple sprawia mi ogromną radość po prostu mogę się tu dobrze pobawić. Kiedy ostatnio składałem podanie byłem niepewny, przestraszony itd. Teraz jestem już pewny siebie, odważny, śmiały! Przepraszam, że tak się rozpisałem w tym podpunkcie, ale chciałem to zrobić porządnie Pozdrawiam wszystkich!
Cześć Dertax, Powiem tylko co sądzę o twojej kandydaturze i już. /tempmute co dalej? /kick co dalej? Nie pomagasz w grze kiedy jestem na serwerze bardziej się wolisz bawić w swoje RP miasta itp. Źle pamięta? Dertax u mnie dostałeś parę razy Upomnienie i tam raz Kick'a powodem Netykieta lub Spam. Podsumowując twoje podanie według mnie jeszcze za wcześnie abyś dostał tą rangę. Jestem na NIE! Po pomagaj dużo więcej w grze spędzaj więcej czasu na Forum, a może za miesiąc będę na TAK! Pozdrawiam Skyraf~
Witaj Dertax. To tak, zacznę od minusów. - Mała aktywność na forum. Twoja Interpunkcja Nie znasz komend pomocnika. + Dość długo grasz na CA. Twoje podanie jest estetyczne. Nie gram aż tak często na OCV, jak na survivalu żeby stwierdzić czy jesteś aktywny. A tu, nie chodzi o to co bedziesz mial, ale o to co masz. Taka wskazowka Na razie jestem na neutral > nie. EDIT: Przez twoje zachowanie na karczmie i antecjowanie się smiercią jestem na totalne NIE!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Przy probie popelnienia samobojstwa, nawet przy samym okaleczaniu sie wsadzono by Cie do psychiatryka na kilkanascie tygodni. Przy chorobach psychicznych, stanach z nimi zwiazanymi i probach samobojczych badz samookaleczeniu w gre wchodzi psychiatra i psychoterapeuta. Psycholog jest osoba do pogadania, a nie leczenia. Nawet gdybys udal sie do niego z takimi "problemami" zostalbys odeslany, czesto nawet sila, do w/w osob. Jak juz chcesz klamac i szukac atencji to chociaz zbierz troche informacji na dany temat. Dalszej czesci podania komentowac nie ma sensu. W Ekipie i Administracji bylo juz dosc zaklamanych i niezrownowazonych (szukanie atencji poprzez wmawianie sobie chorob jest pewna oznaka niezrownowazenia) osob. Na NIE.
XDDDDDDDDDD Większego syfu nie widziałem. Możesz uważac, ze podanie ładnie napisane itp, ale według mnie dużo nawymyślane i wrzucone na siłe. W dodatku razi w oczy ten kolor i rozmiar. Na Nie.
ja ci wierze apropo twojego stanu psychicznego sama miewam takie stany ostatnio rzadziej ale kiedys bylo to prawie caly czas. na razie jestem na razie na nie i wierze w ciebie ze dasz rade i ludzie beda cie wspierac. w razie czego mozesz liczyc na mnie np. w grze pod nickiem Crytalv2 lub na priv na forum! na razie jestem na nie jak wspomnialam ale doskonal dalej siebie i zobaczymy :3 pozdrawiam! ^^
Cześć to teraz ja powiem coś o twoim podaniu. Na sam początek zacznę od Minusów: -Nie widzę żebyś pomagał na serwerze. -Nie podałeś dokładnych komend. -Osoba, która borykała się z stanem depresyjnym i się kaleczyła nie powinna byś dopuszczona do ekipy. To teraz Plusy: -Grasz dość długo na serwerze. -Podanie jest estetyczne. Aktualnie jestem na Nie. Ale spróbuj następnym razem i nie zapominaj pomagać Graczom na serwerze.
Muszę coś wyjaśnić. Nie zrobiłem tego dla atencji, nie oczekuje współczucia czy żałowania, czy tego, że administracji "ulituje się nade mną". Napisałem to, by podkreślić jak wyglądało moje życie i jak się zmieniło na lepsze i jak stałem się całkowicie nową osobą.
Szczerze? Nie gram za często na OCV, nie wiem czy jesteś aktywny, czy pomagasz. Ale wypowiem się na temat burzy, która się tu rozpętała. Moim zdaniem jesteś po prostu atencyjnym nastolatkiem, który liczy na współczucie od innych bo "mam 14 lat i przeżyłem całe zło tego świata". Wypisałeś historię swojego życia w umotywowaniu podania, czyli co? Motywujesz Administrację do nadania ci rangi Pomocnika, ponieważ próbowałeś popełnić samobójstwo? To jest forum dotyczące gry Minecraft, a nie forum psychiatryczne. Jeśli oczekujesz zrozumienia, pomocy i współczucia to zapisz się na wizytę do psychiatry i niech on ci pomoże, jeśli to co piszesz jest prawdą. Dochodzi do tego twoje tzw. "Pożegnanie..." na Hydeparku. Niby odchodzisz, piszesz że nie możesz znieść fali hejtu, lecz nagle wypisujesz że "będziemy musieli się z tobą jeszcze pomęczyć". Jak dla mnie jesteś zbyt dziecinny i nie dojrzałeś na tyle, aby ci zaufać i nadać rangę Pomocnika. Na nie.
Swoja droga, zamieszanie dot. Twojej daty urodzenia jest lekko podejrzane (jak cala Twoja osoba, ale to inna sprawa). https://scr.hu/2leWXv https://scr.hu/GM5wD5
Hej Dertax Twoje poddanie jest bardzo estetyczne Według mnie ranga ,,Pomocnik" należy się tobie Dlaczego tak sądzę No to zacznę od PLUSÓW: 1] Pomagasz graczom 2] Jesteś aktywny na serwerze 3] Nie unosisz się do przemocy 4] Potrafisz pokojowo rozwiązać problem A teraz MINUSY 1] Mało Jesteś aktywny na Forum PS: Dertax nie przejmuj się nimi współczuje ci depresji ale wiem że już jest lepiej JESTEM NA TAK
Moje podanie wywołało wiele kontrowersji, kłótni itd. Dlatego dla kompromisu uznałem, że poczakam jeszcze miesiąc (najkrócej) i spróbuję przekonać do siebie innych graczy, zacznę jeszcze bardziej pomagać na serwerze. Pozdrawiam wszystkich, miłej majówki
[klik] Mysle, iz jest to wystarczajacym powodem do zamkniecia tego podania oraz pernamentnego skreslenia Dertax’a z listy kandydatow bez mozliwosci odwolania.
Swoim zachowaniem w ostatnim czasie pokazałeś, że nie zasługujesz na miano Członka Ekipy CraftApple. Pomocnik musi przestrzegać Regulaminu i ma być przykładem dla innych Graczy. Kandydatura odrzucona permanentnie.