Witam. Najpierw pragnę przeprosić Administracje , Moje zachowanie po odebraniu rangi , było lekko ujmując ,, idiotyczne '' , Nieumiałem sobie poradzić z tym że w tak głupi sposób opusciłem szeregi Ekipy CA. Zacząłem od lekkich wyzwiskach , obrazach a kończyłem na reklamach. Chciałem choć trochę sprawić ból i smutek , taki jaki sprawiła mi Ekipa w moim ostatnim Dniu Rangi ,, Pomocnik ''. Teraz wiem , że był to błąd , Nie przyciągnąłem tym wielu graczy , a niektórzy twierdzili że przez mój serwer zostały im wykradzione dane. Zacznę od tego że nie mam dostępu do hasł moich graczy , Z tego co się dowiedziałem , to plugin AuthMe który posiadam uniemożliwia mi widzenie tych haseł. Mogę się mylić , ale obiecuję wam że na mojej konsoli , nie widać żadnych haseł. Ludzie którzy grali na tym serwerze mogli się dowiedzieć o ataku hakerskim , pewna grupka osób naprawdopodobniej użyła do włamu jakiegoś ,, backdoora ''. Wątpie żeby wykradli oni hasła , skoro ja nawet nie mam do nich dostępu. Dla pewnośći bardzo , bardzo proszę wszystkie osoby które grały na moim serwerze , zmieńcie swoje hasła na Craftapple , jeśli mieliście takie same jak na moim serwerze. Dalej nie wiem co było bezpośrednią przyczyną włamu , bo przewineło mi konsole... , Więc postaram się jeszcze bardziej zabezpieczyć swój serwer przed takimi sytuacjami. Jak pisałem na początku , zrozumiałem to , dotarłem do tego , Nie zobaczycie już na Craftapple , żadnej reklamy , żadnej , Osoby które naprawdę grały na moim serwerze i czują sie jakoś pokrzywdzone , dostaną odemnie mały upominek. Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuacje , Trzymajcie się. GepardsPL
Dobrze że jak wbijałem na jego serwa to wpisałem inne hasło ;D Tak okej Gepards dalej ciebie kochamy i wybaczamy Przeprosiłeś i wszystko jest okej ;* A tak serio Straciłeś opinie u wielu osób. Three cały czas ciebie tak na prawdę ,,bronił" i tolerował twoje wybryki i dawał tylko upomnienia. Dał ci sporo szans byś utrzymał pomocnika i bardziej powinieneś dziękować niż przepraszać. Teraz patrząc na twój nick/mulciak każdy myśli upośledzenie mózgowe prawie takie jak u Crytal (Oczywiście żartując, Crytal nie wyzywa na sv --Raper ;D-- i sie na prawdę poprawiła) Hahah... przecież i tak darmowe sety były i premki ;DD No to miałem do powiedzenia, dzięki.