Ogłaszam mini konkurs na zbudowanie dla mnie domku typu modern na Open Creative który nadaje się do przebudowania na płaskim terenie na trybie Sv, wymiary maksymalne 80x65 kratek. Domek ten zostanie zbudowany na mojej działce. Domek ma posiadać: - wykończone wnętrze, ozboby typu ramki ma być jak najmniej a wszszelkie inne im więcej tym lepiej. Szczegóły typu kran, papier, lustro, zegar, wycieraczka, kominek, drzewka mile widziane. Jeżeli będzie posiadał dekoracje których nie znam dostanie za każdą sporą sumę (jeżeli ten domek będzie tym wygranym); - Brak magazynu tylko zostawione wejście gdzieś do niego - basen do wyboru cement lub glazurowana terakota; - garaż z ładnym samochodem i motorem; - pokoje typu łazienka, pokój do gier, siłownia, pokój ala biblioteka, sypialnia, jadalnia, salon, pokoje dla gości; - ozdobne banery i znanie receptury na stworzenie ich; - oświetlenie z latarni morskich, magicznych latarni; - obok domu wzór na płot który będzie do okoła tego domu zawierający np. bloki diamentów; - brak białego betonu na ścianie domu; Nagroda za zwycięski domek to od 800 tys. do 2 mln ac na survivalu. Zgłoszenia na pv w grze lub forum. Domek którym można się kierować ale nie może przypominać go w 90% link: Wiem taki sam ma nowez ale to tylko aby coś podobnego było. Pozdrawiam, CreeperPL
Mam do sprzedania Wille na survivalu ;D Ktoś potrzebuje domku niech pisze na serwie. Willa jest z neta