Dobra, te uczucie zwyciężyło. Tak tęskniłem za tym serwerem, że postanowiłem wrócić, lecz pod innym nickiem. Od dzisiaj w grze melduje się pod nickiem (wymyślę zaraz) Slimsnoker. To w sumie tyle, mam marzenie na odpowiedzenie na #legendarne_200_pytań_od_three @Sinmiedo w sumie racja, ale nie było mnie tylko w grze. Kiedy zacząłem grać coraz częściej na tym serwerze, postanowiłem 'czemu by tu nie wracać' @ItzExplodd Słabo, to z tobą kiedy środkowego paluszka innym pokazujesz :> @Crytal Nigdy
Witaj. Jeśli to co napisałeś jest szczere to gdzieś tam w środeczku się uśmiecham. Żeby nie łamać Twoich nadziei powiedz nam coś nieco o sobie. Kod: Jak masz na drugie imię? Twoja ksywka ? Ile centymetrów mierzysz? Jaki masz numer buta? Jaki masz znak zodiaku? Wierzysz w horoskopy? Wklej zdjęcie! Jesteś praworęczny czy leworęczny? Czego nie lubisz robić? Co lubisz najbardziej jeść? Czego najbardziej nie lubisz jeść? Jaki jest twój ulubiony owoc? Jakiego warzywa nie lubisz? Jakiej czekolady nie lubisz? Co najczęściej jesz na śniadanie? Co najczęściej jesz na kolację? Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? W jakim stylu się ubierasz? Jaki masz kolor włosów? Jakiej długości są twoje włosy? Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Wolisz brunetki czy blondynki? Jakiego koloru są twoje oczy? Lubisz zwierzęta? Masz zwierze? Masz chłopaka/dziewczynę? Lubisz mnie? Dlaczego? Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Co byś mi teraz powiedział? Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Kiedy masz imieniny? Masz telefon domowy? Masz rodzeństwo? Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Jaką słuchasz muzykę? Jakie jest twoje ulubione drzewo? Jaki jest twój ulubiony film? Jaki jest twój ulubiony serial? Czy lubisz śpiewać? Czy lubisz tańczyć? Czy lubisz rysować? Ulubiony gadżet? Ulubiona strona internetowa? Ulubiony program telewizyjny? Jaki jest twój ulubiony sport? Uprawiasz jakiś sport? Ulubione przysłowie? Czego nigdy byś nie zrobił? Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Co byś zmienił na świecie? Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Na jakich instrumentach umiesz grać? Wierzysz w prawdziwą miłość? Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Czy umiesz pływać? Jakie lody najbardziej lubisz? Lubisz długo spać? Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Jaki obcy język znasz? Napisz coś w tym języku Co to znaczy? Jeździsz na rowerze? Jeździsz na rolkach? Jeździsz na hulajnodze? Jeździsz na deskorolce? Ulubione miejsce wakacyjne? Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Lubisz chodzić do kina? Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Czy lubisz czytać książki? Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Jaka jest twoja ulubiona bajka? Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Jakie masz hobby? O czym marzysz? Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Wymień 4swoje wady. Wymień 4 swoje zalety. Co cię denerwuje? Czego się boisz? Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Jaką porę roku najbardziej lubisz? Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jaki jest twój ulubiony numer? Jakiego numeru najbardziej nie lubisz?
Jak masz na drugie imię? Nie mam Twoja ksywka? Ściąga Ile centymetrów mierzysz? 168 Jaki masz numer buta? 41 Jaki masz znak zodiaku? Baran ( i to się zgadza z moją osobowością haha ) Wierzysz w horoskopy? Nie ma mowy, żebym uwierzył Wklej zdjęcie! Okej Jesteś praworęczny czy leworęczny? Prawa strona u mnie dominuje nawet i w tym Czego nie lubisz robić? Odbywać długich podróży bez snu Co lubisz najbardziej jeść? Takie tam z McDonalda i z KFC Czego najbardziej nie lubisz jeść? Jedzenia z mojej stołówki Jaki jest twój ulubiony owoc? Jabłko ( Przypadek? ) Jakiego warzywa nie lubisz? Kalafioru (Brassica oleracea var. botrytis, lol) Jakiej czekolady nie lubisz? Gorzkiej Co najczęściej jesz na śniadanie? Coś z jajek na przykład omlet lub jajecznicę Co najczęściej jesz na kolację? Płatki Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? Wczoraj W jakim stylu się ubierasz? Na stylach się nie znam, jakaś tam zwykła koszulka, spodenki i ewentualnie czapera Jaki masz kolor włosów? Kasztanowy Jakiej długości są twoje włosy? Krótkie Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Proste Wolisz brunetki czy blondynki? Hmmm no blondynki Jakiego koloru są twoje oczy? Mówią, że trochę ciemne trochę piwne Lubisz zwierzęta? OOO TAK Masz zwierze? Takiego kota mam, często ma flashbacki Masz chłopaka/dziewczynę? #ForeverAlone Lubisz mnie? Tak Dlaczego? Polecam do rozmów na komunikatorach głosowych Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? żarty sobie robię Co byś mi teraz powiedział? Co się robi z mleka Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Jeżeli Pinokio powie, że zaraz mu nos urośnie, to co się stanie? Kiedy masz imieniny? 3 czerwca Masz telefon domowy? Nie i nie będę Masz rodzeństwo? Starszą siortę i starszego brata Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Halina xD Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Maks Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Tomasz Karolak Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Oooo nienienienienienie Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Dwayne Jonshon Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Nieeenienienienie Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Ryczące Dwudziestki Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? System of a Down Podaj ulubioną piosenkę/piosenki: Kolkian -Zaphkiel Jaką słuchasz muzykę? Dubstep / Electro House / inne spokrewnione z tymi rodzajami muzyki oraz Rap ( rzadko ) Jakie jest twoje ulubione drzewo? TreeEyedMaster Jaki jest twój ulubiony film? Nie mam Jaki jest twój ulubiony serial? Rick i Morty Czy lubisz śpiewać? Nie Czy lubisz tańczyć? Tylko jakieś tańce skubańce z Fortnite Czy lubisz rysować? A to już tak Ulubiony gadżet? Kendama Ulubiona strona internetowa? YouTube Ulubiony program telewizyjny? Szpital aaa Jaki jest twój ulubiony sport? Piłka nożna Uprawiasz jakiś sport? Patrz powyżej Ulubione przysłowie? Ziemia jest płaska, a Windows stabilny Czego nigdy byś nie zrobił? Nigdy nie zjem odchodów Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Mam to rozdzielone na kilka rrzeczy: cele charytatywne, fajny domek, zestaw do grania, akcesoria do gry, marzenia mojej rodziny Co byś zmienił na świecie? Ograniczyłbym zanieczyszczanie przyrody jak tylko się da oraz zakończyłbym wojny na świecie na wieki wieków Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Tak, nawiet miałem 4-krotną passę Na jakich instrumentach umiesz grać? Na flecie Wierzysz w prawdziwą miłość? Tak, ale chyba zaczynam już tracić w to wiarę Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Radio RMF, można się pośmiać Czy umiesz pływać? Nawet lubię Jakie lody najbardziej lubisz? Rożki śmietankowe lub waniliowe Lubisz długo spać? W sumie to nie jest jakiś problem, ale to nie jest coś co lubię Jaki jest twój najdziwniejszy sen? W Biedronce jakiś gościu powiedział, że jest ojcem SnowSGirlFun, a jakiś gościu na to, że to on jest jej ojcem i tak 50 facetów kłóciło się jeszcze o ojcostwo nie tylko SnowSGirlFun, ale też i o innych graczy tego serwera i nagle z podłogi wylazł szatan i pochłonął wszystkich oprócz mnie. Miał mnie zjeść i nagle się obudziłem. Jaki obcy język znasz? Hiszpański Napisz coś w tym języku: El vegetarianismo no salva animales Co to znaczy? Wegetarianizm nie ratuje zwierząt Jeździsz na rowerze? Tak Jeździsz na rolkach? Nienawidzę Jeździsz na hulajnodze? Nie Jeździsz na deskorolce? Jak to się mówi motywem z Biedronki: uczę się Ulubione miejsce wakacyjne? Chorwacja, okolice Splitu w promieniu 40km Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? GPS i statek, żeby się z niej wydostać #200IQ elo Lubisz chodzić do kina? Oczywiście! Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? TO Czy lubisz czytać książki? Mam jedną ulubioną serię, rzadko mi się inna książka spodoba Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Magiczne Drzewo Jaka jest twoja ulubiona bajka? Kacze Opowieści Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Angora Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Pracownikiem korporacji produkującej gry komputerowe Jakie masz hobby? Pływanie, sporty O czym marzysz? Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna: Rodzina, przyjaźń, publiczne i pozytywne miano Wymień 4 swoje wady: Czasami przeszkadzam, idę w zaparte gdy jestem zły, rzadko nie zgadzam się z innymi i nie współpracuję, jestem histerykiem Wymień 4 swoje zalety: Mądry, pomocny, poczucie humoru nawet nawet, pomysłowy Co cię denerwuje? Gdy ktoś chce coś ze mnie wyciągnąć ( jakąś informację ) na siłę Czego się boisz? Ogromnych pająków Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Szósty Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Wtorek Jaką porę roku najbardziej lubisz? Lato Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jesień Jaki jest twój ulubiony numer? 69 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 666