Witam wszystkich bym chciał aby administracja dodała walute na tylko open creative oraz pojazdy, było by to bardzo przyjemne dla graczy. Także chciał bym abyście dodali windy z pistonów działa to w sposób taki: położy się piston'a tłokiem do gory lub w dół potem przycisk przed tłokiem jeżeli sufit jest 2 klocki do góry (mniej więcej tyle ile postać w mc) klika ten przycisk aby uruchomić pistone a następnie bieże ją do góry/ w dół. I jeszcze teraz dokącze na temat tej waluty, okej... zarabiać walute będzie się np komendą "/otrzymaj" i można tą komendę uzyc raz na dzień która by dodawała 500 powiedzmy dolarów, mogły być by prace ale gracze też mogą jakieś prace jednak zrobić, chcę aby ocv/Open creative dział się troche na taki role-play. Dzięki za przeczytanie napisz co myślisz otym w komentarzu <3 27MKBA <3
ps. czekam na odpowiedzi Edit: Oczywiście mam więcej pomysłów ale niewiem czy się je opłaca ponieważ by mogły robić większe lagi ale jeżeli chcecie będę mógł więcej dać. I proszę was o napisanie swojej opinii na temat tego. Powtarzam wszystko chce aby nasz ukochany tryb Open Creative, bardziej wszedł w role-play.
Server by mial wieksze lagi niz teraz . A wgl po co wam pojazdy skoro to nic nie daje lol. Dodatkowo to po co wy bam byla waluta skoro macie tam gm 1.
@RealNegatiVver322 Nie serwer, tylko maszyna która napędza OpenCreative. Chyba, że mówiąc 'serwer' miałeś na myśli 'serwer OpenCreative'. Co do propozycji: Nie podoba mi się ona. Czuję, że zrobienie takiej ''rewolucji'' na taką maszynę, jaka jest teraz spowodowałaby większe lagi niż teraz. A wszyscy dobrze wiemy, że nieogarnięte w takich sprawach osoby zaczną narzekać na lagi, i źle mówić o naszym serwerze. Na nie.
Jestem Na gorące tak! I tak! Administracja nie ma co robić Myślę że powinni się poważnie zainteresować twoim pomysłem mam nadzieję że będziesz miał ich zaraz więcej. Pozdrowienia dla szanownego pana.
Pojazdy owszem, byłyby przydatne do różnego rodzaju RolePlay'ów, jednakże waluta, jest całkowicie bez sensu, jest tylko dodatkowym obciążaniem dla serwera. Chcesz walutę, i takie tam, to idź na serwery real life, a nie.
Co do Pojazdów-Jestem na TAK ! Co do Waluty - NIE Ponieważ Będzie to Powodowało Lagi, I stanowiło to obciążenie dla serwera Obecnie-Neutral (Pozdrawiam Agentów Tarczy)
Jak chcecie to zrobię wam pojazdy, bo jeden mam i się znam. I to nie takie stojące, tylko takie co będą się ruszały w cztery strony
Jestem na NIE Było by na serwerze dużo lagów i moim zdaniem waluta, windy i pojazdy zepsuły by grę na Open Creative.
Ta,ta,ta Usunięmy Stare Creative Usunięty sky-wars Statki,tatatki, są ważniejsze rzeczy niż dodawanie czegoś co nic nie da. Może w kolejnej edycji to dodadzą Trzeba czekać Ale najpierw niech zostaną usunięte niepotrzebnie tryby, to będzie ,,rewolucja"
Na chwilę obecną nie są planowane żadne zmiany na oCV. Wszystkie siły skupiamy na przygotowaniach do Nowej Edycji Survivalu. Dzięki za propozycję.