witam, pragnę przedstawić wam pomysł zrobienia skrzynek na Survivalu / SkyBlocku, których klucze mogłyby się znajdować się w sklepie Craftapple [strona, nie /sklep na spawn]. Mogłyby być 3 rodzaje skrzynek: -Brązowa, -Srebrna, -Złota. oczywiście nie chodzi mi o kolor, tylko np. mogłoby się tam znajdować np. w złotej: -Premium na 3 dni, 1Kox,1k ac i kwiatki na pocieszenie. taka fajna rzecz odbyła by się za pomocą losowania na /warp skrzynki [nie ma takiego warpu, ale mógłby powstać]. I naturalną rzeczą w tym wszystkim jest to, że wszystkiego się nie wygra za jednym razem. Więcej kwiatków, a pozostałe 3 rzeczy to mogłyby być rzeczy, które wymieniłam. myślę, że takie urozmaicenie mogłoby zastąpić znane nam dobrze Mystery Boxy na stronce CA, lub po prostu takie coś by się dodało! taka rzecz na pewno przyciągnie i przekona Graczy do zakupów w sklepie CraftApple : https://craftapple.pl/sklep/ Poza tym, to może być niezła zabawa ! Zapraszam do wypowiadania się.
Witam Dość ciekawa propozycja ale...zacznijmy od ceny takich skrzynek, ile to miałoby kosztować ? Jeśli więcej niż mystery box to już odrazu odpada ponieważ co prawda mała szansa ale zawsze jest że trafimy stack koxów/ jajka osadników czy inne rzeczy które są droższe w sklepie Druga sprawa, jeśli w złotej by było Premium na 3dni, 1 Koxa, 1k AC i Kwiatki to co by miało się znajdować w brązowej? Szczerze to bardziej bym był za gdyby coś takiego lub podobnego zrobili ale że zamiast kupować w sklepie na stronie to kupować za AC które są na ten moment niepotrzebne przynajmniej jak ma się więcej niż +1mln a nie jest tak trudno zdobyć je Jak narazie neutral. Pozdrawiam
Świetna propozycja, lecz tak jak napisał Old, wolałbym aby takie skrzynki były za AC, które w tej chwili jest bezużyteczne, a mystery boxy mogły by zostać na swoim miejscu. Cena takiej skrzynki mogłaby wachać się w granicach 20 - 50 tys. AC.
Posiadamy już od stycznia plan zastąpienia mysteryboxa czymś innym, zostanie to wprowadzone za jakiś czas.