Imię: Krystyna Dokładny Nick W Grze: NoCisia Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam 2-3 godziny dziennie w tygodniu w weekend 5-6. Najchętniej gram na OpenCreative ostatnio bardzo zaciekawił mnie survival. Data urodzenia: 19.08.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rozpoczęłam grać w minecraft ok. 2014 roku. Na początku zainteresowałam się wersją 1.7 a potem przeszłam do reszty C: Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 26.10.2017 Czy kiedykolwiek byłaś karana na Serwerze gry lub Forum: Nie byłam karana Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Niestety nie posiadam rangi Czy składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie składałam ale postanowiłam spróbować C: Co chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym, żeby graczom nie nudziło się bo to zniechęca ich do grania na serwerze. Mam zamiar zorganizować dużą działkę na której będzie wszystko. Nie będzie się nikomu tam nudzić. Mam również zamiar grać z graczami i im pomagać, ponieważ zauważyłam, że duża liczba graczy ma z czymś problem C: Z 3/4 graczy z problemami zrobi się 1/4 Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki : 1. Powinien pomagać moderatorom z ogarnianiem czasu! 2. Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora. 3. Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. 4. Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum. 5. Zbierać dowody podczas karania. 6. Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora lub Moda) A oto są komendy Pomocnika: - Kick [Nick] Powód - Wyrzuca gracza z dowolnego serwera. - Tempmute [Nick] Czas Powód - Wycisza gracza. - Unmute [Nick] - Zdejmuje karę z gracza. Dlaczego chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chcę umocnić moją pomoc na serwerze. Chcę pomagać graczom i być dla nich wzorem do naśladowania. Będę organizować również eventy. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw się dowiem jaki jest powód po czym poproszę żeby się przeprosili oraz rozwiążę sprawę. Ewentualnie zaproponuje /ignore [nick] Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak bardzo umiem się z nimi porozumiewać Opisz swoją osobę: Jestem miła, bardzo lubię spędzać czas z ludźmi. Czasami bardzo się zarumienie. Jestem fajną osobą którą można polubić. Jestem również bardzo skryta czego nie widać po mnie. Lubię pomagać, jestem bardzo pomocna. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Minecraft według mnie jest grą edukacyjną oraz wypełniającą czas. Określ swoją dyspozycyjność: Można ze mną pogadać na skype ewentualnie na discordzie. Posiadam również snapa. Umotywowanie podania: Liczę na dobre oceny. Bardzo wielbię szanowną administrację serwera. Zawsze mogę znaleźć u nich pomoc. Już się wiele nauczyłam. Mam nadzieję, że moje podanie się spodoba oraz mnie trochę bardziej poznacie. Z poważaniem pozdrawiam Administrację oraz wszystkich Graczy serwera! Jeszcze raz pozdrawiam ^^ NoCisia
-Ogólnie widuje cię w miarę na serwerze, ale nie jak pomagasz. -W punkcie "Opisz swoją osobę" miało być co najmniej 5 rozbudowanych zdań, a jest ledwo 5 krótkich. -Bez Pomocnika też da się pomagać . -Podanie dość nieczytelne. Aktualnie jestem na NIE
na TAK , BARDZO MI POMAGASZ , JESTES IDEALNA NA POMOCNIKA , ADMINSITRACJA NIECH WEZMIE TWOJA KANDYTATURE NA SERIO , I ZAMIAST JAKIS LAFAVIH ALBO KARALUCHUW CIEBIE DA NA RANGE POMOCNIIK , OBY TAK DABELJ , POWIDZENIA\1
Zauważyłem Cię kilka razy i sprawiałaś dobre wrażenie, ale zauważmy iż Twoje Podanie jest pierwszym wątkiem/postem na Naszym Forum. Zatem aktywność na nim zerowa a to już skleśla Cię praktycznie na 100%. Pograj kolejny miesiąc, daj się lepiej poznać Społeczności CraftApple, wbij na Naszego serwerowego Ts3 a najważniejsze - popraw swoją aktywność na Forum. Aktualnie jestem na NIE, ale mam nadzieję ze jak postarasz się mocno przez ten miesiąc to będę na TAK . Pozdrawiam V_A_P_E_R
Problemy typu "Boli mnie ząb!" też rozwiążesz? Zdania bez sensu. Skąd ty to wzięłaś? 15 lat i nie umieć stworzyć kilku logicznych zdań? ŻENADA. Coś mi się wydaje, że twój wiek jest mocno naciągany.
@ItzExplodd przepraszam, ale nie rozumiem co według ciebie jest nie tak w tym zdaniu, wytłumaczysz mi?
@ToNieJestRoyalSteve , w tych oto 2 zdaniach wychodzi właśnie kłamstwo z wiekiem. (Między innymi dlatego je zacytowałem.) Nikt mający 15 lat nie uznałby MC za gry edukacyjnej, z wielu różnych względów. Jednym z nich jest wiek rażącej części społeczności, która w nią gra. Zakładam, że do tej części Szanowna Pani @Krusia też należy.
Opisz swoją osobę: Jestem miła, bardzo lubię spędzać czas z ludźmi. Czasami bardzo się zarumienię. Jestem fajną osobą którą można polubić. Jestem również bardzo skryta czego nie widać po mnie. Lubię pomagać, jestem bardzo pomocna.Trochę za mało, w grze czasami pomagasz ale pogadaj z nami na ts3 wtedy gracze bardziej cię poznają
Jest takie coś ,, Odpowiedz" ,a nie kopiuj wklej Ajj zawaliło Crytal Mało skarbie, za mało Lizus, ja też lubię Co do podania jest spoczko ale za mało napisałaś Wiek okej Słyszałem, że pomagasz No więc pograj więcej, wbijaj na forum, a może będzie tak Na razie nie
Niestety fakt, iż próbowałeś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Kandydatura odrzucona permanentnie.