MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Propozycja] Czat Grupowy

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Julinek, 18 Maj 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Julinek

Julinek Papugorożkowe coś

Docenione treści:
    3
    Witam,
    Chciałabym przedstawić wam pomysł, który ostatnio przyszedł mi do głowy.
    Otóż chodzi o czat grupowy na każdym z serwerów. Byłoby można dodawać do owego czatu graczy, poprzez wysłanie zaproszenia, które trzeba zaakceptować lub odrzucić (tak jak teleportacja). Ewentualnym dodatkiem do tego, mogłoby być zmienianie nazwy użytkownika (pojawiałaby się ona obok prawdziwego Nicku).
    To chyba wszystko co chciałam wam przekazać, ale jeśli coś jeszcze przyjdzie mi do głowy to napiszę na dole. Prosiłbym też o przeanalizowanie mojego pomysłu i ewentualnym dodaniu czegoś od siebie.

Pozdrawiam, Julinek :)

Reklama
  2. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Docenione treści:
    37
    Witaj

Powiem tak, kilka razy już była taka propozycja zatem gracze tego chcą więc fajne byłoby urozmaicenie, lecz wszystko ma swoje plusy i minusy...

To jest dobre jak jest grupa większa od 2/3 osób. Każdy powie że jest Discord / Skype czy inne tego typu komunikatory lecz nie każdy może ich jednocześnie używać z Minecraftem. A po drugie są takie komendy jak /m, lecz przy dużej grupie graczy pisanie do każdego wiadomości może być uciążliwe

Ja jestem jak najbardziej za tym by takie coś wprowadzić

Pozdrawiam

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Tak jak pisał Panstachu321 temat ten był już wiele razy poruszany i nic się nie zmieniło od tego czasu w naszym stanowisku.

Czatów grupowych jako takich nie będzie. Zapraszamy do korzystania z komunikacji głosowej np. poprzez Oficjalny Akredytowany Serwer TeamSpeak CraftApple.pl - TS.CraftApple.pl

Jedynym czatem grupowym na CraftApple jest czat "działkowy" na Klasycznym Creative.
    Kolejny czat grupowy może się pojawić gdy na CraftApple.pl zawitają klany/frakcje, nie wcześniej.

Poniżej krótki instruktarz jak zainstalować TeamSpeak.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę