1.Nick z gry: CreepuGaming 2.Data otrzymania bana: 27-10-2017 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Propagowanie nazizmu / Nietolerancja / Recydywa 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Minęło już 7 miesięcy i 3 dni odkąd otrzymałem bana. Wiele przez ten spory okres czasu się zmieniło. Po dłuższej przerwy od serwera przemyślałem jaki to ja byłem głupi przez te czasy. Zachowywałem się jak rozwydrzony dzieciuch. Myślę że co niektórzy gracze zauważyli moją zmianę i proszę o wybaczenie i szansę.
"Artykuł 256. Propagowanie faszyzmu lub innego ustroju totalitarnego lub nawoływanie do nienawiści ~1 Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. (...)" Kolego, nie wiem jaki cel miałeś robiąc to co robiłeś ale jeżeli to RECYDYWA to jestem na ogromne i stanowcze NIE @EDIT1 - @_Jihad Arab, kolego... Zastanów się co mówisz... Zasięgnij swą ręką leniwą do historii... Powinno się dać drugą szansę i był bym takiego zdania jak Ty gdyby nie była to RECYDYWA. On wiedział co robi i że za to jest odpowiednia kara a więc po jakiego grzyba to robił?? Zadaj sobie to pytanie. To Twój kolega i go bronisz, to zrozumiałe lecz zastanów się czy warto. Toleruję naprawdę wiele lecz osób powiązanych z art. 256 k.k NIENAWIDZĘ, Poczytaj sobie historię, dowiedz się kim byli przedstawiciele owych ustrojów
JESTEM NA TAK, PONIEWAŻ KAŻDY ZASŁUGUJE NA JESZCZE JEDNĄ SZANSĘ. PRZYNAJMNIEJ JA TAK WIEM, ŻE NIGDY NIE DOSTAŁEŚ PERMA. BYŁEŚ DOBRYM GRACZEM, ALE BARDZO ŹLE POSTĄPIŁEŚ, JEDNAK NAWET TE NAJGORSZE RZECZY SIĘ WYBACZA. MYŚLĘ, ŻE THREE LUB KTOŚ INNY SIĘ NAD TOBĄ ZLITUJE I DA CI TEGO UNBANA. POWODZENIA KOLEGO.
Masz zaszczyt gościć pod wątkiem swojego autorstwa wielokrotnie banowanego, wszędzie obrzucanego gównem człowieka (prawdopodobnie) który jest chodzącą dramą. Gratuluję. Przejdźmy zatem do rzeczy - Lubię Cię, ale nie po to tu jestem, żeby to mówić. Pierwszą sprawą jest: Po czymś takim jak propagowanie ideologii której ostateczne żniwo zabiło 43 miliony osób trochę słabe uzasadnienie. Jednak ważne jest to, że w jakimś stopniu wyraziłeś skruchę, oraz przez ten czas separacji od serwera (nie wiem czy można to nazwać separacją, ale to jest najmniej istotne w tym momencie) chyba dostatecznie przemyślałeś to, co tak naprawdę zrobiłeś. Niestety, ale do tego dochodzi Recydywa, co stanowi trochę większy problem. Pomimo tego, że w tej sprawie byłeś zbanowany, zignorowałeś poprzedni błąd i postanowiłeś znów zrobić to, co zrobiłeś. Pomimo wcześniej popełnionego błędu, nie pomyślałeś o tym, aby coś zmienić w swoim zachowaniu, zredukować. To tyle w sprawie Obydwu powodów. Wisienka na torcie - Tak. Miałem okazję być przy samym momencie tego, co zrobiłeś. To było strasznie głupie. Nie widzę sensu w tej sprawie się dalej wypowiadać, powiem jedno - "Akceptuj, ale nie popieraj." Jestem za skróceniem kary, jednak nie za całym zlikwidowaniem jej, aby dać Ci do zrozumienia, co tak naprawdę zrobiłeś. Pozdrawiam, hipokryta znany także jako exploding_tnt111
Nie sądzę byś tam naprawdę zrozumiał to co zrobiłeś i faktycznie miał zamiar już nigdy tego nie robić. Moim zdaniem po prostu chcesz wrócić na CraftApple w związku ze zbliżającymi się wakacjami. Skracam Ci jednak karę z wieczności na 43 miesiące. Po jednym miesiącu za każdy milion ofiar reżimu, który propagowałeś. Nie masz po co pisać kolejnych próśb o UB, bardziej kara nie zostanie skrócona. Możesz jedynie zakupić UB poprzez Sklep CraftApple.pl Prośba odrzucona.