MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] porshe_911

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika porshe_911, 31 Maj 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. porshe_911

porshe_911 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Damian
    Nick w grze: porshe_911
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W dni szkolne ok. 8h, a w weekend ok 9-10h . Cały czas jak gram jestem na Creative
    Data urodzenia: 13 październik 2004
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Data rozpoczęcia ok. 2010 wersja: mniej więcej alpha 1.0.15
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2014r.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: NJE
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: NJE
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie, to jest mój pierwszy raz
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Kulturę na chacie, aby nie było lagujących zegarów redstone (zgłaszał bym działki)
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    OBOWIĄZKI:
    Pomagać Moderatorom ogarniać chat, zgłaszać nieprawiłdowości do Vice/Administratora, pomagać graczom w ICH problemach, bycie aktywnym na serwerze oraz forum serwera, zbieranie podczas karania graczy, bycie dysposycyjnym- Wykonywanie czynności wskazane przez innych członków Administracjii.
    UPRAWNIENIA:
    /kick (Nick osoby zach. się nieodpowiednio) (Powód wyrzucenia) - Wyrzuca gracza z serwera.

/tempmute (Nick osoby która nie reaguje na ostrzeżenia, kick'i) ([X]Miesięcy;[X]Dni;[X]Godzin;[X]Minut;[X]Sekund) - Wycisza daną osobe na podany okres czasu.

/unmute (Nick osoby z mute)- zdejmuje kare wyciszenia.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciał bym zostać pomocnikiem ze względu na to że gram na waszym serwerze od 4 lat i widzę nie które nie dopatrzenia na chacie, działkach itp. ze strony administracji. Czasami zdarzają się sytuacje gdzie kick' i i mute są dawane z nieprawidłowych przyczyn.
    Pomocnikiem chciał bym też zostać ponieważ pomagam ludziom którzy piszą problemy na chacie.
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zgromadzenie dowodów, logiczne przemyślenie sytuacji i ukaranie kogoś winnego lub zwolnić od kary os. niewinną.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: W wypadku kiedy oni też chcą współpracy to z przyjemnością.
    Opisz swoją osobę:
    Hej, mam na imię Damian, mam 14 lat i mieszkam we Wrocławiu. Jestem niedocenionym informatykiem technicznym bez pracy i miłą przyjemną osobą wobec ludzi którzy też dla mnie tacy są, a drugie swoje dno czyli że jestem wulgarną, wybuchową osobą zawsze kryłem i kryje.
    Mam wiele hobby ze względu na moją kreatywność min: rysowanie, tworzenie muzyki, gotowanie i wspomniana wcześniej informatyka techniczna(Informatyka w którą nie wlicza się programowanie).
    Rysuje już od 7lat i wychodzi mi to dobrze, ale do konkursów się nie nadaje, bo wiecznie jest ktoś ode mnie lepszy(Rysuje i na kartce i na komputerze), Muzykę tworze od 2 lat na darmowym trialu fl studio XD. Gotuje na poziom wystarczający do przeżycia samemu. Informatyka pojawiła się nagle u mnie ok. 2 lata temu gdy zepsuł mi się komputer i musieliśmy płacić 400zł za zepsute podzespoły. Wtedy wkurzony na cenę naprawy zacząłem kminić żeby samemu dać sobie rade z zepsutym szrotem co wyszło mi 350 zł taniej.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Że jest sandbox'em który dalej żyje pod względem aktualizacji.
    Określ swoją dyspozycyjność: Mam Facebooka którego odwiedzam 1-2 razy na miesiąc, gdybym dostał pomocnika używał bym codziennie ze względu na serwer.
    Umotywowanie podania: Chciał bym pomagać innym graczom i administratorom

• Burak Burak x 5
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
    #1 porshe_911, 31 Maj 2018
    Ostatnio modyfikowano: 31 Maj 2018
    Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Witaj porshe_911.
    Mógłbyś podać na jakich kontach grasz na Creative? Nick ten widzę pierwszy raz co jest raczej dziwne skoro grasz na nim tyle godzin dziennie od 4 lat.

??? X D

Ile takich sytuacji zgłosiłeś?

3. Kalaklol

Kalaklol Kłak

Docenione treści:
    163
    Jestem na nie bo:
    1 nie pomagasz
    2 dałem ci dzisiaj 2 kicki za netykiete
    3 nie jestes aktywny na forum

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 3
    • Burak Burak x 2
    • Lista
  4. _Jihad Arab

_Jihad Arab Użytkownik

Docenione treści:
    64
    Udawanie gohy w podaniu napewno daje ci skreślenie w dojściu do pomocy XD. I najlepiej poprostu napisać NJE,NIE.
    Nie uważam ''tego czegoś'' za złagodzenie konfliktów. Nie zawsze trzeba kogoś karać, a tym bardziej nikogo nie ukarasz, jak nie masz pomocnika.
    Czyli po tym, jakby Cię jakiś gracz sprowokował, to najpierw byś go zwyzywał, dał mu kilka kicków i mute na dwa lata, z tego co rozumiem po przeczytaniu tego.
    Tylko facebook? Na naszym serwerze grają młodsze osoby, które nie mają facebooka, albo rodzice im nie pozwalają założyć. Oprócz graczy młodszych i tak nie każdy ma facebooka.
    Jak Ladavi. XDDD

Myślę, że wszystkie błędy, które zrobiłeś, dotarły do Ciebie. Bardzo rzadko Cię widuje na serwerze, nie sądzę, że grasz na nim aż 4 lata, bo rok temu nawet nie było Ciebie widać. Niektóre punkty nawet spoko Ci wyszły, ale i tak rewelacji nie ma. Pod każdym punktem mogłeś zrobić jakieś odstępy, np: pogrubić pytania. Pisane ''na kolanie''. Chcesz wybijać administratorom jakieś erotyczne głupoty? A takich rzeczy nie powinno się wybijać z głowy graczom? Przecież jakby ktoś, kto z ekipy pisał podanie, a byłby uzależniony od erotyki, złych zachowań to by go do ekipy raczej nie przyjęli, CO NIE?

JESTEM NA OGROMNE NIE.

5. Slimsnoker

Slimsnoker Chłopiec

Docenione treści:
    102
    Ja bym zaakceptował

• Zabawne Zabawne x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  6. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj!
    Mam co do tego wątpliwości, jak pewne osoby wyżej które też nie zauważyły Cię w grze.
    I z tym może być problem gdyż możesz przerwać tą granicę kiedy ktoś Cię sprowokuje.
    No trochę słabooo.
    No nie sądzę iż dało by się siedzieć ponad 8 godzin na serwerze, coś mi tu nie pasuje.

Podsumowując, podanie dało by się napisać lepiej, rozbudować niektóre zdania, aktywność na forum poprawić czy też czasami wbić na serwerowego TeamSpeak'a.
    Na nie.

7. Złotykiler goldkiler

Złotykiler goldkiler Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witaj Porshe_911
    Podanie w tym trochę błędów Nie widzę cię na serwerze grasz ale może na muli koncie nie które punkty spoko. Nie jesteś na forum.

Jestem na NIE

Reklama
  8. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    No jasne, że grasz na serwerze 4 lata. To nic, że zarejestrowałeś się na forum wczoraj, ważne że jesteś tak aktywnym i stałym graczem!

• Zabawne Zabawne x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę