1.Nick z gry: XaviRPK 2.Data otrzymania bana: 26.08.2014 3.Screenshot z informacją o banie: po co?? pytam sie po co? 4.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: nagrał mnie jak sie klepalem z blazej1 chyba ;p to nagral mnie vit czy jakos tak xd i mam bana za kill aure na zawsze. 5.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Bo nie mam kill aury bo jak daliscie mi bana na ip to sie zdenerwowalem i ununolem miecrfta a potem na drugi dzien kolega powiedzial ze mozna zmienic ip kompa i mozna grac wiec zmienilem ale killaury nadal nie mam bo nie umiem zgrac wczesniej kolega mi zgral ktury teraz mieszka w gdyni bo przeprowadzia sie i zmienia szkole.
tag huzuni ale nie mam tego lol nie rozumisz? a nie umiem zgrac wiec nie moge juz czitowac [hr] Infi wez no cos powiedz o tym xD bo nie mam co robic na innym koncie nie mam svipa a pozatym nie gram bo nie mam eq
huzuni aury przeklina nie bedzie unbana dla ciebie [hr] a pozatym juz raz dostales i prosiles o unbana
Potwierdzone info dla pewności. Na tamtym filmiku widać jak bijesz koxikiem kilka razy co świadczy o posiadaniu aury, huzuni. To już 4 ban. Osobiście zamykam.