MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PROPOZYCJA] Ograniczenia sygnatur & Nowy dział - Poradniki

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Ciuchol, 6 Czerwiec 2018.

1. Ciuchol

Ciuchol Gość

Siemka!
    Odkąd wszedłem pierwszy raz na to forum dręczy mnie pewna sprawa... Wielkość niektórych sygnatur.

Wiem, że zaraz zaczniecie mnie "hejtować", że "Po co nam to, jak jest dobrze" itd. Ale naprawdę czasami trzeba się naszukać czyjegoś posta, bo sygnatura jest trzydzieści razy od niego większa.

Na wielu forach panuje ograniczenie 200x400px. Moją propozycją jest ograniczenie do takiej wielkości. Będzie wtedy dużo przejrzyściej.

Z góry dzięki za zrozumienie.

Drugą moją propozycją jest dodanie nowego działu na forum, a mianowicie - Poradniki.
    Zdąrzyłem zauważyć, że wiele z nich znajduje się w pytaniach i problemach... Co o tym sądzicie?

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Poradniki masz tutaj:
    https://support.craftapple.pl/kb/index.php

Ewentualnie jeśli jakiś musi być blisko konkretnego działu to jest w nim przypięty (np. mój dotyczący cenzurowania reklam).

Co do sygnatur.. mi nie przeszkadzają ani trochę.

edit: jeśli Ci bardzo przeszkadzają to mogę Ci powiedzieć jak je wyłączyć :)))

#2 Ladavi, 6 Czerwiec 2018
    Ostatnio modyfikowano: 6 Czerwiec 2018
  3. nowez

nowez #1696

Docenione treści:
    487
    Co do sygnatur, to mi osobiście też nie przeszkadzają, ale jeżeli więcej osób będzie Twojego zdania, to wydaje mi się, że można by zastosować jakiś limit.

Co do poradników - tak jak pisał Ladavi, znajdują się one w Bazie Wiedzy, która jest mało widoczna, a naprawdę przydatna. Według mnie odnośnik do niej powinien być bardziej uwidoczniony.

4. OldNightmare

OldNightmare Alone in the dark
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    197
    Witam

Co do sygnatur mi tak samo osobiście nie przeszkadza lecz że tak powiem jest to sprawa indywidualna i każdy może odczuwać inaczej ;)

Co do poradników - może i to by było dobre rozwiązanie ale moim zdaniem lepiej jak jest jakiś poradnik w danym dziale przypięty ponieważ jest mniej szukania konkretnego poradnika na daną chwile.

Pozdrawiam.

Poleć tę stronę