Według mnie nowa edycja w tym czasie jest nie potrzebna , ponieważ , np. graczą nie chce się od nowa zbierać EQ itp. Ja razem z moim kuzynem gramy tam i kiedy się dowiedzieliśmy o tej nowej edycji to zasmuciliśmy się , ponieważ nie chce nam się od nowa zbierać EQ . OKI może być edycja , w sensie , że nowe rudy czy coś , ale nie , że usuwa się graczą EQ !! To nie fajne ! Ja , np. sądzę , żeby w tej nowej edycji było więcej rud i minerałów , a nie ,że od razu usnąć EQ. Bez usuwania EQ gra była by bardziej fajna. Proszę o zrozumienie mnie i przemyślenie tego , bardzo prosimy. Z wyrazami szacunku MAX44PL i Xkseland
Na tym polega nowa edycja. Musicie się z tym pogodzić. Ja np. chciałbym zacząć grę na Survivalu, ale inni gracze (choćby Ty) mają dużo lepsze stanowisko, co troszkę jednak zniechęca do zapoczątkowania nowej gry, nie uważasz?
1. Ten dział jest poświęcony składaniu skarg (Ts). Odpowiedni dział to "Pytania i problemy" https://craftapple.pl/forum/forums/pytania-i-problemy.12/ bądź "Propozycje i sugestie". 2. Tak jak wspomniano, na tym polega Nowa Edycja. Tą Edycją większość Graczy się znudziło i gra na Sv mało osób, więc jakie jest wyjście? Nowa Edycja. Następnym razem przemyśl dokładnie taką sprawę .
Nowe rudy w majnkraft? Stworzone przez serwer? WoW! To bomba. (To było na marginesie) Tak na serio to o co Ci chodzi z nowymi rudami? Żeby serwer dodał Ametyst/Rubiny?