Dokładny nick w grze: CubixGamingHD Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: w czasie wakacji 7/8h, w roku szkolny 3/5h. Ile masz lat: 15 lat Jak długo grasz w minecraft:2 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: tylko 5 dni. Kto jest adminem: Wiolleta i XinfinitierX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie, nie miałem. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak 2 razy jako moderator i jeden jako Administrator. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick (nick) (powód). Dlaczego ty: chciałbym wspomagać serwer, ponieważ wiem że bardzo trudno jest ogarnąć czat na którym piszę ponad 100 ludzi. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Wiktor, mam 15 lat, lubię pomagać serwerom, znam ortografię i fascynuję się informatyką i piłką nożną. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: nie, nie znam. Czy czytałeś/aś regulamin: tak, czytałem. Gdzie jest regulamin: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: tak, czytałem. Gdzie jest podstrona ekipa: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410 Jakie obowiązki ma CzatModerator: pilnowanie przed wulgaryzmami, pomaganie innym odpowiadając na czacie, ogólnie pilnowanie nad czatem.
Każdy z was oprócz MefixGTR na normalnym forum dostałby warna za brak powodu, dlaczego jesteście na nie ... Co do samego podania Jestem również na nie - Grasz 5 dni - Nigdy cię nie widziałem .
Podanie ogólnie nie jest najgorsze, nie mniej jednak nie da się przeoczyć typowych błędów fleksyjnych oraz składniowych. Dlaczego zdania są napisane z małej litery? Dobre pytanie. Grasz 5 dni, oczywiście doceniam szczerość, aczkolwiek jest to zbyt krótki staż na serwerze. ps. Slayerek, to jest normalne forum, o normalnych zasadach, które nie uwzględniają obowiązku wobec pisania powodu ,kiedy jesteśmy na nie, bądź tak. Poza tym, mam nadzieję, iż twoja odpowiedź nie miała na celu złamania 6 dekretu Regulaminu Forum Craftapple.pl. Ponieważ twoja wypowiedź wywarła na mnie wrażenie, jakbyś chciał ośmieszyć oceniających. Pozdrawiam, Pearl.