Imię: Piotr Dokładny nick w grze: Axelus_Gaming Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Wszystkie serwery sa fajne ale najczęściej i najdłużej czyli mniej wiecej 2-3 godziny gram na OpenCreative Data urodzenia: 2005-06-08 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Daty nie pamietam niestety ale pamietam ze to byla wersja 1.6.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2-3 lata temu Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: bylem karany raz za reklame na serwerze OpenCreative Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam rangi PREMIUM Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak Składałem ale odrzucili Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: To jest bardzo trudne pytanie. Na Craftapple bym dodał chętnie nowe tryby takie jak Freebuild czy coś takiego Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: OBOWIĄZKI - Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. - Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum. - Zbierać dowody podczas Karania. - Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda UPRAWNIENIA - /kick [Nick] <POWÓD> - Wyrzuca Gracza z dowolnego Serwera w sieci. - /tempmute [Nick] [Xmo Xd Xh Xm Xs] <POWÓD> - Wycisza Gracza na czas tymczasowy w całej sieci. Przykład użycia: /tempmute Lol 7d Reklama - /unmute [Nick] - zdejmuje kare. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem dlatego że jestem bardzo pomocnym i kulturalnym i ogółem lubię każdemu pomagać. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wyśle ich na msg. A jak sie nie powiedzie dostaną mute na 5 min Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem posiadam sam byłem kiedyś administratorem. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Piotr. Jestem graczem Minecraft od iluś lat. Interesuje się historią, graniem i przyrodą. Jestem dość kulturalny i nie klnę jak kiedyś. Jestem pomocnym administratorem i szanuje każdego Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W minecraft podoba mi sie najbardziej budowle i pomysły innych graczy a także serwery takie jak CraftApple Określ swoją dyspozycyjność: Jestem na każdą rękę więc nie trzeba się martwic o moja dyspozycyjność jestem coraz bardziej aktywny ze względu na wakacje Umotywowanie podania: Mam normalne opinie w większości dobre ale czasami miewam złe dni.
Walę prosto z mostu, a co mi tam. Nie kojarzę abyś pomagał, na chacie widzę cię tylko podczas gównoburz i źle się zachowujesz. Na dodatek: -Aktywność na forum leży. -Byłeś karany, i jeżeli pamięć mnie nie zawodzi nie tylko banem za reklamę, a także wielokrotnymi kickami za netykietę. Mhm. Kulturalne gównoburze A wiesz co to znaczy rozbudowane zdania? "W większości dobre", mam rozumieć że chodzi tu o opinie przyjaciół? Odrzucili, tak, pamiętam. Tu pewnie też odrzucą, jak widać niestety 0 poprawy... NIE. EDIT: Dertax nie nabijaj sobie postów
Piszesz podanie już któryś raz, a nadal jest tak samo, nigdy się nie zmienisz. Nie widać jak pomagasz, nie jesteś aktywny na forum w żaden możliwy sposób, a podanie wygląda prawie tak samo. Udowadniasz, iż nie rozumiesz prostych poleceń i rad innych graczy które na pewno by Ci pomogły. Zdecydowanie nie.