Dobry wieczór dostałem dzisiaj o godzinie około 21:15 bana za xray na 2 tygodnie. Ja nie używam takich rzeczy, gdyż nie bardzo lubię to, ponieważ minecraft mi się robi strasznie nudny z nimi, a i tak gram w niego rzadko. Podróżowałem po samym dole świata owszem żeby znaleźć diamenty i przy okazji parę innych rzeczy, ale jestem w stanie zapewnić, że ja z xraya nie korzystam i tak po prostu diamenty znaleźć najłatwiej i po prostu lubię tak kopać. W punkcie 4 chciałbym dodać, że minecraft nie jest moją top 1 grą, ale jak po nią sięgam to gram na multi i prawie zawsze wracam tutaj- na CraftApple, na Survival. Na wszystkich moich kontach raczej by była trzycyfrowa liczba godzin, więc jeszcze ani razu nie myślałem nad używaniem forge'a. Na koniec mam pytanie, czy xray oby nie działa? Mój kolega kkeykamil kiedyś wszedł na serwer z xrayem i on nie działał skutecznie, jak go włączył pokazywały się randomowe bloki, których tam nie było, gdzie były pokazane.
Dobry wieczór. Prośba o unbana jest niezgodna ze wzorem. https://craftapple.pl/forum/threads/wzór-prośba-o-odbanowanie.1199/ Co do tego co napisałeś.. słabo, że mając wiedzę o cheaterze nie podzieliłeś się nią. Następnym razem postaraj się nie skręcać gwałtownie w stronę bloków. Prośba odrzucona.